Krāslavā notiks «Ghetto Basket» un «Ghetto Football» turnīri

16. jūlijā Krāslavā notiks ielu 3 pret 3 basketbola „Ghetto Basket” un ielu 3 pret 3 futbola “Ghetto Football” turnīri, informē portals balticevents.info.

„Ghetto Games” šobrīd ir lielākā jauniešu ielu sporta un kultūras kustība Latvijā un Austrumeiropā, kas katru gadu pulcē vairāk nekā 10 000 dalībnieku un 300 000 sekotāju medijos un sociālajos tīklos. Kā citus gadus, arī šajā sezonā „Ghetto Games” ielu basketbola un futbola turnīri norisināsies Krāslavā 16. jūlijā. Pasākuma norises vieta stāvlaukumā pie tirdzniecības centra “Beta” (Aronsona iela 7). Pasākuma ilgums ir aptuveni 6 stundas no 11.00 līdz 17.00.

„Ghetto Basket” ir ielu basketbola turnīrs, kas balstīts uz FIBA 3x3 basketbola noteikumiem, atsevišķos punktos pieļaujot atkāpes, piemēram, spēle notiek uz asfalta. Sacensības aizvada ar 6. izmēra oficiālajām 3x3 basketbola bumbām. Vecuma grupas, kurās dalās spēlētāji – U11, U13, U15, U17 grupas zēni un meitenes, kā arī 18+ grupa un Lēdijas. Tiek apbalvotas TOP 3 vietas ar dāvanām no „Ghetto Games” un projekta sadarbības partneriem.

“Ghetto Football” ir ielu futbola turnīrs, kurā spēle notiek 10x15 metru laukumā un katrā komandā uz laukuma ir trīs spēlētāji, viens rezervists. Spēles ilgums ir sešas minūtes bez pārtraukumiem. Turnīrs notiek bez tiesnešiem, lai motivētu dalībniekus spēlēt godīgu spēli. Vecuma grupas, kurās dalās spēlētāji - U12, U14, U16, U19, 20+ un Lady. Tiek apbalvotas TOP 3 vietas ar dāvanām no “Ghetto Games” un projekta sadarbības partneriem.

Paralēli turnīram notiks Panna 1 pret 1 konkurss, kurā piedalīties varēs ikviens. Spēles mērķis ir izsist bumbu starp kājām pretiniekam vai trāpīt pēc iespējas vairāk vārtu guvumu, to tiesā un seko noteikumu ievērošanai speciāli apmācīti tiesneši. Spēlē speciālos laukumos, kuru diametrs ir seši metri un katrā laukuma pusē ir vārti. TOP 3 vietas apbalvo ar dāvanām no “Ghetto Games” un projekta sadarbības partneriem.

Pasākuma vadītāji iekļauj konkursus kā spēlētājiem, tā arī skatītājiem, iesaista viņus apkārtējos notikumos. Starp spēlēm gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem ir iespēja atpūsties izklaižu zonā, kurā ir pieejamas dažādas galda un virtuālās spēles.

Projekts tapis sadarbībā ar Krāslavas pilsētas pašvaldību. Plašāka informācija par pasākumu ir pieejama „Ghetto Games” oficiālā tīmekļvietnē  www.ghetto.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44464803sec.