Jaunmoku pilī atklāj 120. jubilejas āra sezonu

Ar tēlnieces Andas Poikānes darbu izstādi “…dabiski…” un sezonas jaunumu – laivu piestātni parka dīķī, Jaunmoku pils 1. maijā atklāj 120. jubilejas āra sezonu. Aicinām ikvienu baudīt gleznaino pils parka apkārtni, pavadīt drošu un ģimenisku atpūtu, darboties kopīgās aktivitātēs, baudīt gardu maltīti un ļauties mierpilnai atpūtai viesnīcā!

No 1. maija Jaunmoku pils atklāj āra sezonu un piedāvā saviem viesiem vairākus jaunumus pils parkā – tēlnieces Andas Poikānes darbu izstādi “…dabiski…”.  Tēlnieces izstāde ir viens no Jaunmoku pils 120. jubilejas gada piedzīvojumiem, kas raksturo šīs vietas interesanto, pārmaiņām un notikumiem bagāto vēsturi. Izstādes nosaukums “…dabiski…” atspoguļo tās galveno ideju – cilvēka rokām radītie terakotas mākslas darbi skaisti, plūstoši iekļaujas Jaunmoku pils parka ainaviskajā vidē. Savukārt Jaunmoku pils dīķis papildināts ar sezonas jaunumu apmeklētājiem – pontonu un airu laivu, ar kuru doties nesteidzīgā un skaistā braucienā pa pils dīķi, baudot pils ēkas arhitektūru.

Līdz ar maija brīvdienām tiks atvērta arī ģimenes restorāna āra nojume, kurā  iespējams pasūtīt un saņemt maltīti no grila ēdienkartes un īpašo, pašu gatavoto, - saldējumu līdzņemšanai.

Ierobežojumu laikā Jaunmoku pils kompleksā pieejamas dažādas bezkontakta aktivitātes, lai droši pavadītu brīvdienas ģimenes lokā. Ar velosipēdiem var doties gan nelielos, gan tālākos izbraucienos, makšķerēt pēc seno laiku metodēm, izmantojot agrāko laiku makšķerlietas, piedalīties atraktīvā orientēšanās spēlē “Sveiks, Kaimiņ!”, spēlēt lielformāta Meža kroketa vai šaha spēles. Ikvienam iespējams arī piedalīties fotokonkursā, vērojot un fotografējot putnus pils parkā.

Apmeklētājiem pieejami arī QR kodi, kuri izvietoti pils parkā un vēsta par parka objektiem, tostarp aicinot izpildīt aktīvus uzdevumus. Šobrīd vēl skatāma izstāde “Parku labiekārtošanas plāni”, kā arī pieejami audiogidi,  kas palīdzēs iepazīties ar pils vēsturi.

Maija brīvdienās Jaunmoku pils sagatavojusi ģimenes piedāvājumu 3+ kartes īpašniekiem – 10 % atlaidi nakšņošanai jebkurā viesnīcas numurā. Nakšņojot viesnīcā, būs iespēja saņemt arī 10% atlaidi ģimenes muzeja aktivitāšu komplektam, kurā iekļauts izbrauciens ar laivu, uzdevumu komplekts un lielformāta Meža krokets.

Jaunmoku pils komplekss ievēro un nodrošina nepieciešamos drošības pasākumus un lūdz arī apmeklētājus būt atbildīgiem, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38456416sec.