Balvu novads: «Škladu Burgers» atkāšanas svētki

2022. gada 4. jūnijā, Kalna ielā 19 D, Kubulos, Balvu novadā sākot no plkst. 10:00, ikviens tiek gaidīts ciemos uz “Škladu Burgers” atklāšanas svētkiem. Visas dienas garumā būs piepūšamās atrakcijas un radošās darbnīcas bērniem, ēdienu meistarklase pieaugušajiem ar uztura speciālisti Viānu Kuļšu, lāzertaga spēles par īpašu cenu, tirdziņš u.c. aktivitātes.

Pasākuma programma:
o Sadarbībā ar Smišu lampām, bērnu radošā darbnīca visas dienas garumā, kur bērniem būs iespēja darboties ar smiltīm uz gaismas galdiem un sajust smilšu maģisko iedarbību. Kā papildus, radošajā darbnīcā būs pieejamas bērnu attīstošās rotaļlietas, kuras iedarbina bērnu pirkstu motoriku. Radošās darbnīcas apmeklējums bez maksas.
o Piepūšamās bērnu atrakcijas būs pieejamas gan lieliem, gan maziem visas dienas garumā. Piepūšamās atrakcijas bez maksas.
o Lazertaga spēles par izdevīgām cenām visas dienas garumā. Iepriekšējā rezervācija pa tālruni 27004732. Lāzertaga spēles ilgums 20 min un cena EUR 2.00. Pieejamie spēļu laiki ir apskatāmi mājaslapā www.skladigo.lv. Piedāvājums ir spēkā tikai 4.jūnijā.
o Uztura speciālistes Viānas Kuļšas meistarklase "Dārzeņu daudzveidība", kurā tiks gatavoti ēdieni, izmantojot dārzeņus gan salātos, gan kā uzkodu, gan smūtijos. Meistarklases sākums plkst. 14:00 un ilgs 2st. Iepriekšējā rezervācija ir obligāta, rakstot uz e-pastu [email protected]. Meistarklases maksa EUR 11.00 no dalībnieka.
o Gardi, uz vietas pašu gatavoti burgeri visas dienas garumā par iepazīšanās cenu EUR 4.00. Piedāvājums ir spēkā tikai 4.jūnijā.
o “Škladu” suvenīra veikaliņa produkcijai iepazīšanās cenas. Piedāvājums ir spēkā tikai 4.jūnijā.

“Škadi”, kas atrodas Kalna ielā 19 D, Kubulos, ir ģimenes uzņēmums, kurš tika dibināts 2021. gadā ar mērķi izveidot lielāko izklaides un atpūtas parku Latgalē līdz 2030.gadam. 2021. gadā uzņēmums sāka piedāvāt lāzertaga spēles “Škladi lāzertags”. Šogad plānots izveidot “Škladi Velo” - velosipēdu nomas punktu un “Škladi Telpa” - telpa semināriem, svinībām un meistarklasēm. 4. jūnijā Kubulos durvis vērs vaļā “Škladi Burgers”. Bet durvis tiks vērtas vaļā nevis kafejnīcai, kā ierasts, bet busiņam, jo “Škladu Burgers” gatavošanas vieta ir busā jeb, tautā saucamais, “food truck”. Tas nozīmē, ka burgerus varēs iegādāties ne tikai Balvu novada iedzīvotāji, bet arī visas Latgales iedzīvotāji un tās apmeklētāji. Ar ko “Škladu Burgers” atšķirsies no pārējiem burgeru meistariem? “Škladu Burgers”ir vienīgie burgeru tirgotāji Balvu novadā, kuri gatavos burgerus no svaigiem produktiem. Burgeru sastāvdaļas aug Latgalē, līdz ar to, spēsim nodrošināt “Latgales garšu”. Sadarbībā ar vietējām saimniecībām, burgeri tiks pagatavoti no svaigiem produktiem un svaigi ceptas maizītes, kura taps Šklados, Kubulos.

Kas ir “Škladi” ?
Esam Rozīšu ģimene no Rīgas 5 cilvēku sastāvā un suns. Dzintars Rozītis, kurš ir uzņēmuma dibinātājs, dzimis un audzis Balvos. Vīksnas pagastā atrodas dzimtas mājas, kuras pēc restaurācijas būs Rozīšu ģimenes jaunās mājas. Doma par pārcēlšanos atpakaļ uz Latgali Dzintaram Rozītim radās jau sen, bet nebija iespēju to realizēt. Tāpēc, paralēli Rīgas darbiem, apzināti tika radīti apstākļi, lai pārvākšanās process notiktu raitāk. Ir dibināts uzņēmumu Balvu novadā ar mērķi nodarboties ar to, kas patīk un iedvesmo. Pateicoties lielam atbalstam no novadniekiem, spējam attīstīties ātrāk nekā bijām plānojuši, radot darba vietas, pievilcīgu vidi, kvalitatīvu apkalpošanu un konkurētspējīgu piedāvājumu.

“Škladu Burgers” atkāšanas svētki notiek “Atvērtās dienās laukos” ietvaros, kuru organizē "Lauku ceļotājs" un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Pasākuma mērķis ir popularizēt laukus - laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un sniegtos pakalpojumus, kā arī ieinteresēt iedzīvotājus iepazīt lauku dzīvi, nobaudīt lauku labumus, atrast uzņēmumu, no kura iegādāties laukos audzētus un ražotus produktus un preces arī ikdienā, kā arī izbaudīt aktivitātes un sajūtas, ko var piedzīvot laukos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52128506sec.