Balvi savu 95 gadu jubileju svinēs sportojot, radot, dziedot, dejojot, mīlot, skanot un mirdzot

11.februārī aprit 95 gadi kopš Balviem piešķirtas pilsētas tiesības, tāpēc pilsētas jubileju Balvu pilsētas pārvalde sadarbībā ar pilsētas iestādēm un uzņēmējiem aicinās svinēt sportojot, radot, dziedot, dejojot, mīlot, skanot un mirdzot!

Dzimšanas dienas svinības sāksies jau 6.februārī, aicinot ikvienu interesentu uzspēlēt florbolu. Turpinot iepazīt dažādus sporta veidus, 8.februārī varēs izmēģināt MAMANET spēli, bet 9.februārī Balvu peldbaseinā būs gan ūdens aerobika, gan peldētprasmes apgūšana trenera vadībā. Sportiskas aktivitātes turpināsies arī 12.februārī, kad uz Balvu ezera norisināsies atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā, bet Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā varēs uzspēlēt novusu, galda tenisu, šahu, dambreti un mest šautriņas.

Balvu pilsētas 95 gadu jubileja tiks svinēta arī ar dažādiem koncertiem visas nedēļas garumā. 9.februārī pilsētu svētkos iepriecinās bērni un jaunieši koncertuzvedumā “Mēs savai pilsētai – skaties, klausies, priecājies!”, 10.februārī grupas “Otra Puse” koncerts, bet 11.februārī būs Balvu pilsētas dzimšanas dienai veltīts koncerts “Mana pilsēta gadalaikos rotāta”. Svinību nedēļu noslēgs Balvu Mūzikas skolas audzēkņu koncerts 12.februārī.

Katra otrā sestdiena Balvos nav iedomājama bez Lauku labumu tirdziņa, un 11.februārī apritēs jau 10 gadi kopš notiek šie ikmēneša tirdziņi, tāpēc šajā dienā būs īpaši padomāts par svētku noskaņu. Kad būs iegādāti dažādi lauku labumi, mājražotāju gardumi un amatniecības izstrādājumi, ikviens tiek aicināts iepazīt Balvus pilsētpārgājienā, kurā būs gan iespēja ieklausīties vēstures faktos, gan pavērot, kā ražo, rada un strādā Balvu uzņēmēji.

Pilsētas dzimšanas diena tiks svinēta arī ar diskusiju “Balvi bija, ir un BŪS”, kurā piedalīsies bijušie pilsētas vadītāji un esošā pilsētas pārvaldes vadītāja, tiks atklātas dažādas izstādes – izstāde Balvu Novada muzejā “Dedz gaismu sevī”, izstāde Balvu Centrālajā bibliotēkā Balvu Mākslas skolas radošā kolektīva darbu izstāde “KOPĀ” –“Balvi zied!”, Balvu Kultūras un atpūtas centrā Balvu radošo rokdarbnieču darbu izstāde “Dāvana pilsētai dzimšanas dienā”.

Ar pilsētas 95. dzimšanas dienas svinībām sākusies arī gatavošanās Balvu 100 gadu jubilejai. Aicinām svinēt pilsētas dzimšanas dienu kopā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42938995sec.