Smiltenes novads ir domāts skaistiem vasaras mirkļiem

Vasaras pilnbrieds ir jāizbauda pēc iespējas krāsaināk, tāpēc izmantojam šo skaisto, silto laiku un dodamies ceļojumā pa Smiltenes novadu. Smiltenes novada TIC iesaka doties šādā maršrutā:

Smiltenes pilsētā dodies skaistā un izzinošā braucienā ar elektromobili "Līvens", kas piedāvā skaistu ceļojumu pa Veco parku, Kalnamuižu un Tepera ezera promenādi un stāstījumu par firstu Paulu Līvenu - Smiltenes muižas īpašnieku un viņa ieguldījumu Smiltenes pilsētas attīstībā un atstāto kultūrvēsturisko mantojumu.

Ienāc Smiltenes Evaņģēliski Luteriskā Baznīca un iepazīsties ar Dievnama arhitektūru. Darba laiks vasaras sezonā: Ceturtdiena - Sestdiena: 11.00-15.00, Svētdiena: 10.00-14.00.

Īstā latviešu garā un manierē tevi sagaidīs saimniece Ilze Briede, kura Brantu muiža izvedīs ekskursijā, un pastāstīs par vietu, kur latvietību celt gaismā, nacionāli romantiskā noskaņojumā! Šeit vari pieteikt arī garšīgu ēdienreizi un izbaudīt muižas varenumu!

Vai zināji, ka Smiltenes novadā, Brantu pagastā atrodas pasaulē pirmais sulu koku parks? Dodies ciemos uz BIRZI, kur saimnieki labprāt stāstīs par ražošanas procesu, dos nogaršot bērzu sulas no svaigām līdz dzirkstošām ar dažādām garšām. Tāpat arī būs iespēja nogaršot unikālo bērzu sulas sīrupu. Degustējot produkciju, tiks piedāvāti arī kādi latviski našķi uzkodai. Visu produkciju būs iespējams iegādāties.

Atbrauc uz Siera ražotne pašapkalpošanās veikaliņu, kur iespējams iegādāties, mūsuprāt, garšīgākos makaronus ar dažādām piedevām, beramos sierus, knapsieriņu un veselīgo Gī sviestu.

Aicinām doties uz Viesu nams "Jaun-Ieviņas", kur mājo īsts saimniecības gars. Šeit iespējams satikt Konic Polski zirdziņus un doties izsmeļošā ekskursijā, uzzinot par zirgu lomu saimniecībā. Ekskursijas laikā viesiem ir iespēja pietuvoties ļoti tuvu šiem miermīlīgajiem un neatkarīgajiem dzīvniekiem.

Pēc aktivitātēm pilnas dienas par naktsmieru var parūpēties Park Hotel "Brūzis", Kalna Ligzda, Hostelis Nr.2 Viesu nams "Jaun-Ieviņas" Vilks un Briedis, Viesu nams ''Oāze'', Viesu māja "Kroņakrogs"

Par garšīgām ēdienreizēm parūpēsies JAUNĀ RAUNA, Jautrais Ods, Trīs pipari un kūkas, RE Kebabs Smiltene


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39614606sec.