Idejas pavasara skolēnu brīvlaikam Smiltenes novadā 2023

No 13. līdz 17. martam skolēniem būs pavasara brīvlaiks. Veselu nedēļu skolēni varēs baudīt vēlos rītus, nesteidzīgu dienas ritmu un plānot savu dienu paši. Ja vēlies savu laiku pavadīt aktīvi un lietderīgi, doties ekskursijās, iegūt jaunus draugus, tad ir iespējams izvēlēties kādu no Smiltenes novada piedāvājumiem! Esam izveidojuši ideju apkopojumu pavasara brīvlaika pavadīšanai, lai tas kļūst par lielisku atmiņu piedzīvojumu!

    1. Skaista daba, pikniks ar draugiem un svaigs gaiss ir tas, ko Tu vari baudīt kādā no mūsu dabas takām.

    2. Dodies kvalitatīvi pavadīt laiku uz kādu no Smiltenes novada muzejiem, ieskaties piedāvājumā un uzzini, ko interesantu un aizraujošu tie ir sagatavojuši.

    3. Lai piepildīts un radošs brīvlaiks, aicinām doties uz bibliotēkām - meistarklases, radošas pēcpusdienas un interesantas izstādes - aizraujoša darbošanās ikvienam.

    4. Piedzīvojumu meklētājiem iesakām ielūkoties Roadgames un Cilpo piedāvājumā – dodies izzināt dažādās zināmās, un ne tik zināmās Smiltenes novada vietas.

    5. Spēku uzkrāšanai un gardai maltītei, gan draugu, gan ģimenes lokā piedāvājam Rekebabs, Trīs pipari un kūkas, krodziņš un Jaunā Rauna – Izbaudi Smiltenes novada garšas!

    6. Lai nebūtu garlaicīgi, piedāvājam arī dažādas izklaides iespējas. Izspēlē kādu aizraujošu partiju Smiltenes boulingā, vai noskaties kādu jaunu un interesantu filmu Smiltenes KINO, aktīvākai atpūtai dodies izjādē Baižkalna staļļos vai apskati savvaļas zirgus un govis Jaunieviņās.

Izvēle ir tavās rokās - izbaudi skolēnu brīvlaiku Smiltenes novadā!

#Smiltenesnovadāsanāk #Smiltenesnovads

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17313099sec.