LATVIJA | Bauska

Piektais mūzikas festivāls «Bauska TASTE» notiks 2023. gada augusta pirmajā nedēļas nogalē

2023. gada augusta pirmo nedēļas nogali aicinot rezervēt Bauskas apmeklējumam, vasaras vērienīgākais notikums pilsētā – mūzikas festivāls “Bauska TASTE” – izziņo piektā festivāla datumus. Šajā reizē satikšanās starp trijām upēm un festivāla debesīm Bauskas Pilskalna parkā notiks 4. un 5. augustā.

Arī šoreiz festivālu plānots aizvadīt labākajās “Bauska TASTE” tradīcijās, rosinot ikvienu apmeklētāju izbaudīt festivāla īpašo maģiju, - muzikālas uzstāšanās uz “Pils” un “Parka” skatuvēm, bezmaksas telšu pilsētiņu, kā arī īpaši veidotu bērnu zonu jaunākajiem vasarniekiem, lai “Bauska TASTE” kļūtu par patīkamu pirmo festivāla pieredzi visai ģimenei.

No 13. decembra līdz 28. februārim (ieskaitot) apmeklētāji aicināti iegādāties “agrā putniņa” biļeti, kuras cena arī šogad abu festivāla dienu apmeklējumam ir 30 eiro. Jauniešiem no 12 līdz 17 gadu vecumam divu dienu biļetes cena ir 25 eiro. Saglabājot ģimenēm draudzīga festivāla statusu, Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ ģimenes karte” īpašniekiem biļešu iegādei tiks piemērota 10% atlaide no jebkuras kategorijas biļetes cenas. 10 % atlaidi no biļetes cenas saņems arī seniori un personas ar II grupas invaliditāti. Personām ar I grupas invaliditāti un bērniem līdz 11 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja festivālā būs bez maksas.

Biļetes pieejamas visās “Biļešu Paradīze” kasēs un tiešsaistē: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/124456  

Bauskas Kultūras centra biļešu kases darba laiks – katru darba dienu no plkst. 09:00 līdz plkst. 18:00, sestdienās no plkst. 10:00 līdz plkst. 14:00. Svētdienās kase ir slēgta.

Ceturtais festivāls “Bauska TASTE” divu dienu garumā Bauskas pils pakājē vienkopus pulcēja teju 12 tūkstošus apmeklētāju, tādējādi kļūstot par trešo apmeklētāko festivālu Latvijā. Aizvadītajos gados festivāla programmu kuplinājuši tādi Eiropā un Latvijā atzīti mūziķi kā “Daddy Was A Milkman”, “Instrumenti”, “Citi Zēni”, Aija Andrejeva un “Very Cool People”, “Jumprava”, “MESA”, “The Sound Poets”, “Dzelzs Vilks”, “Autobuss Debesīs”, Intars Busulis un Abonementa orķestris, “Labvēlīgais tips” un citi iemīļoti mākslinieki.

Norises aktualitātēm un jaunumiem aicinām sekot līdzi festivāla “Facebook” lapā https://www.facebook.com/BauskaTASTE un sociālās platformas “Instagram” profilā https://www.instagram.com/bauskatastefestival/, kā arī mājaslapā: http://taste.bauska.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44664097sec.