Ekskluzīvi no tūroperatora GoAdventure - Ēģiptes tūrisma ministrijas paziņojums

Tūrisma ministrija cieši seko Ēģiptes iekšzemes politikas attīstībai ievērojot, ka šādām politiskajām norisēm ir pagaidu raksturs un tās bija paredzamas šajā pārejas posmā.

Tūrisma ministrija izmanto šo iespēju, lai pārliecinātu savus starptautiskos tūrisma partnerus, kā arī to klientus, ka šie politiskie notikumi neietekmē pakalpojumu kvalitāti tūristiem. Bizness rit kā parasti un ēģiptieši ir priecīgi uzņemt viesus visā valstī.

Par to arī liecina 20,2% tūristu pieplūdums Ēģiptē laika posmā no 2012. gada janvāra līdz septembrim salīdzinājumā ar 2011. gadu šajā pašā posmā.

Tūrisma nozare Ēģiptē ir stabila kā nekad. Tā turpina attīstīties, plānot un virzīties uz priekšu ar vairākiem jauniem produktiem un novitātēm.

2013. gada martā, tūristiem atkal tiks atvērts Kebbash Ceļš, kas savieno Luxor Templi ar Karnaka Templi, kas bija liegts ceļotājiem no Kairas gandrīz 15 gadus; kā arī būs pieejama renovēto piramīdu zonā. Visas tūrisma vietas apmeklētājiem Ēģiptē ir pilnībā atvērtas kā ierasts.

Visas šīs rīcības atspoguļo milzīgo interesi un atbalstu Ēģiptes valdībā, kas tūrisma nozarei piešķir nozīmīgu lomu tautsaimniecībā un uzskata to par vienu no tās balstiem.

Tūrisma ministrija vēlreiz pauž apņemšanos veikt visus  nepieciešamos pasākumus, lai attīstītu un uzturētu šo svarīgo nozari, viesmīlīgi gaidot tūristus jebkurā laikā.

Tūroperators GoAdventure Baltijas valstīs uz doto brīdi, katru nedēļu nogādā aptuveni 1089 ceļotājus uz Ēģipti - iecienītākajiem kūrortiem Hurgadu un Sharm El Sheihu.

GoAdventure sauklis Ēģiptei – „Don’t worry, enjoy Egypt”!

Jaukus ceļojumus vēlot, Jūsu GoAdventure!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.goadventure.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 01.06.2024 SVĒTKI VISAI ĢIMENEI "No viena zieda zara" Tukuma TIC
“No viena zieda zara" ir radošs meistarklašu pasākums visai ģimenei, kurā visas dienas garumā būs neskaitāmas aktivitātes Jaunpils pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.05.2024 - 01.06.2024 Apmeklē Līgatnes svētkus jau 1.06.! Cēsu TIC
1. jūnijā ar krāšņu un krāsainu izklaides un kultūras programmu Līgatne aicina svinēt pilsētas svētkus. Dodies bezmaksas ekskursijā un aizvadi | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45428896sec.