Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Februāra pirmajā nedēļas nogalē visu ceļotmīļu un tūrisma profesionāļu ceļi ved uz Ķīpsalu, kur norisināsies “Balttour 2024”. Šajā nedēļas nogalē gan arī lērums citu interesantu pasākumu.

“Balttour” priecēs jau 30. reizi

Jubilejas izstāde – gadatirgus “Balttour” norisināsies jau 30. reizi, un arī šogad visi ceļotmīļi un tūrisma eksperti laipni gaidīti Ķīpsalā! Plašāka informācija par izstādi – gadatirgu atrodama šeit.

Ledus skulptūru festivāls un citi notikumi Jelgavā

Jelgava pilsētniekus un viesus šajā nedēļas nogalē priecē ar ledus skulptūru festivālu. Paralēli tam ir darīts viss, lai arī citi apskates objekti šajā nedēļas nogalē strādātu ilgāk. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aun kājas pārgājienam Jēkabpils novadā

Sestdien, 2024. gada 3. februārī, Jēkabpils Sporta centrs aicina ģimenes ar bērniem doties aptuveni trīs līdz četru stundu ilgā pārgājienā pa dzelzsrūdas taku Gārsenē un iepazīt Gārsenes apkārtni ar mērķi atrast leģendām apvīto vietu, kur padomju gados tika atklāta dzelzsrūda. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kandavā norisināsies pārgājiena svētki

2024. gada 3. februārī Kandavā notiks pārgājienu svētki “Latvijas Izaicinājums 2024” maršruta “Kandavas senleju gūstā” atklāšanas ietvaros. Pasākuma starts atradīsies Kandavas sporta skolā. Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties, kurā no trim distancēm piedalīties, sākot ar 15 km ģimeņu izaicinājumu līdz pat 30 km garam maršrutam. Pasākuma organizatori parūpējušies, lai piedalīties varētu ikviens! Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmierā atklāj jaunu izstādi

Valmieras muzeja Izstāžu zālē 2024. gada 3. februārī plkst. 13.00 atklās mākslinieka un mākslas pedagoga Jāņa Roberta Jansona jubilejas izstādi “Sajūtu emocijas 80. Prieks”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Noskaties filmu “Pastkarte no Romas”

Jau pirmo divu nedēļu laikā kopš pirmizrādes Elzas Gaujas filma “Pastkarte no Romas” piedzīvo negaidīti lielu skatītāju interesi. Filma ne tikai izpelnījusies sirsnīgas emocionālas atsauksmes, bet arī nonākusi uz 150 ekrāniem visā Latvijā, ieskaitot arī tādas izplatīšanas vietas, kurās kinodzīve pēdējos gados bija pieklususi. Uzzini vairāk par to, kurā Latvijas novadā un pilsētā rāda šo filmu – skaties šeit.

Ja esi Liepājā

No 2024. gada 13. janvāra līdz 30. martam Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” mākslas telpā “Civita Nova” skatāma fotogrāfa Ulda Brieža izstāde “Brīvam būt”, kas atspoguļo Latvijas kultūras autoritātes visdažādākajos dzīves mirkļos laika posmā no 1966. līdz 2010. gadam. Izstāde koncertzālē tiks papildināta ar nozīmīgiem kultūras cilvēkiem no Liepājas, kopumā veidojot vairāk nekā 80 fotogrāfijas. Plašāka informācija par izstādi atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47389102sec.