Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Lai gan kalendārais pavasaris vēl nav iestājies, gaisā jūtama tā smarža, priecē sniegpulkstenītes un pamazām Latvijā atgriežas gājputni. Šajā nedēļas nogalē nevajag sēdēt mājās, bet izbaudīt dabu un pasākumus.

Svini Liepājas dzimšanas dienu un ieraugi izgaismoto pilsētu

Liepājas 399. dzimšanas dienas ietvaros organizētā pastaiga “Izgaismotā Liepāja” 2024. gadā norisināsies četrus vakarus – 15., 16., 17. un 18. martā – no plkst. 19.00 līdz 23.00. Šī gada vadmotīvs ir “Jaunatklāj vietējo!” – tā būs iespēja nedaudz novirzīties no ierastā maršruta un ieraudzīt savu pilsētu no cita skata punkta. Plašāka informācija atrodama šeit.

Cēsis aicina uz burvīgu koncertu

Svētdien, 2024. gada 17. martā, Koncertzālē “Cēsis” izskanēs programma, kurā uzmirdzēs divas Franča Šūberta daiļrades pērles - pasaulslavenais igauņu bass Ains Angers un pianists Mihkels Polls atskaņos dziesmu ciklu “Ziemas ceļš” (Die Winterreise), bet izcilā pianista Andreja Osokina un Kremerata Lettonica stīgu kvarteta lasījumā skanēs komponista Klavieru kvintets Lamažorā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Vēl var pagūt izbaudīt Bauskas restorānu nedēļas piedāvājumu

Astoņi Bauskas novada uzņēmumi līdz 17.martam aicina uz Bauskas novada restorānu nedēļu. Pasākuma tēma ir pavasaris, bet moto - “Par zaļu pat vēl zaļāks”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ja plāno apmeklēt Siguldu

Siguldā atklāta mākslinieces Kristīnes Nuķes-Panteļejevas izstāde “Zemenītes sniegā”. Pieci skulpturāli lielformāta objekti, kas veidoti no cietušiem traukiem, paceļas kā monumentāli porcelāna torņi “Siguldas devons” izstāžu zālē. Līdzās arī apgleznoti trauki, kuriem Kristīnes gleznojumi devuši otro dzīvi, jo visi bijuši “ar defektiem”. Visam caurvijas dabas sistēmu un struktūru motīvs, kas iedvesmojis mākslinieci. Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmiera aicina uz “Very Cool People” koncertu

2024. gada 16. martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā koncertēs grupa "Very Cool People" un Paula Saija. “Very Cool People” ir populārākā latviešu jazz-funk grupa. Kopā ar šarmanto dziedātāju Paulu Saiju radīta jauna, ar līdzi dziedamām melodijām un skatuvisko enerģiju piepildīta dziesmu programma, kas tiks izdota arī albuma formātā. Par radio hitu jau kļuvusi dziesma “Viens otram pretī” un “Rikšiem”, kurām radīti arī video, bet visa jaunā programma līdz briljantīgam mirdzumam pieslīpēta nesenos koncertos gan Latvijā, gan Lietuvā, Čehijā, Slovākijā un Vācijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tiem, kam patīk ātrums un motoru rūkoņa

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades pirmās sacensības – 2024. gada 17. martā Liepājā, moto parkā “Lauma”, kur pirmo reizi notiks Baltijas Jūras kauss motokrosā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Baudi izzinošu ekskursiju Jaunmoku pilī

Svētdien, 17. martā, plkst. 14:00 atvērtās Vēstures ekskursijas laikā kopā ar pils dāmu varēs iepazīt Jaunmoku pils vēsturi un jūgendstila interjera ekspozīcijas, kā arī interaktīvās Meža muzeja ekspozīcijas. Pēc pils iepazīšanas ikviens varēs piedalīties orientēšanās spēlē, kurā caur foto attēliem jāatpazīst priekšmeti pilī. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56904507sec.