Olimpiskā centra «Ventspils» aktīvās atpūtas objektos gaida skolēnu grupas

Lai aicinātu skolēnus doties rudens ekskursijā uz Ventspili, Piedzīvojumu parkā un Ūdens piedzīvojumu parkā ir pieejami īpaši piedāvājumi klasēm.

Piedzīvojumu parkā skolēni ir aicināti apmeklēt Kaķa taku ar piecām dažādām trasēm, izklaidēties atrakcijās un spēlēt peintbolu. Kaķa takas apmeklējums vienam klases skolēnam izmaksā 5,70 EUR un arī peintbola spēle maksā tikpat. Skolēniem ir iespēja izvēlēties atrakciju komplektu, kurā sešas atrakcijas kopā maksā 6,90 EUR.

Atrakciju zonā skolēni var izklaidēties gan bamperlaivās un bampermašīnās, gan tramplīnlaivā, bērnu autoskolā, slidotavā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, piepūšamajā atrakciju namiņā, katapultā, rotorā, rodeo bullī un batutā.

Piedzīvojumu parkā tiek piedāvāta arī piknika vietas noma visai klasei par 15 EUR uz četrām stundām. Skolēnu grupu pavadošām divām personām visu atrakciju izmantošana ir bez maksas un tiek piedāvāta arī kafija un pusdienas.

Piedzīvojumu parka darba laiks septembrī un oktobrī darba dienās ir no 15:00 līdz 20:00, bet brīvdienās no 12:00 līdz 20:00. Atrakciju parks būs atvērts līdz 15. oktobrim.

Savukārt Ūdens piedzīvojumu parkā desmit un vairāk skolēnu grupa ūdens atrakciju kompleksā var izklaidēties vien par 4,00 EUR personai, bet ja grupā ir 20 vai vairāk cilvēki, tad akvaparks vienam izmaksās tikai 3,60 EUR. Divām grupu pavadošajām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas.

Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakciju un SPA kompleksā šobrīd notiek remontdarbi, tādēļ apmeklētājiem tas būs atvērts no 18. septembra.

Visai klasei ar iepriekšēju pieteikšanos iespējams rezervēt arī slidošanas laiku Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallē. Izmaksas vienai personai ir 3,50 EUR.

Skolēnu grupu apmeklējumus vēlams iepriekš pieteikt.

Visa informācija par pakalpojumiem, darba laikiem un cenām atrodama mājas lapās www.ocventspils.lv, www.udensparks.lv un www.piedzivojumuparks.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15454793sec.