Skolēnu ekskursiju piedāvājums Ventspilī atzīts par labāko

Pēc ceļojumu aģentūras "Baltic Travel Studio & Boutique" skolēnu ekskursiju jaunākā kataloga datiem, Ventspils iekļuvusi labāko vidū starp Latvijas pilsētām. Skolēnu grupām ir sagatavoti īpaši piedāvājumi Ventspils tūrisma objektos. Tiek piedāvātas dažādas izglītojošas un atraktīvas atpūtas iespējas.

Katru gadu ceļojuma aģentūras veic datu aptauju, kur tiek noteikti labākie ceļojumu piedāvājumi noteiktām mērķu grupām. Skolēnu ekskursiju piedāvājums Ventspilī atzīts par vienu no labākajiem, tam seko Cēsu, Daugavpils, Siguldas, Jelgavas, Liepājas piedāvājums skolēniem.

Olimpiskais centrs "Ventspils" ir sagatavojis īpašu piedāvājumu, gan jaunāko, gan vecāko klašu skolēniem. Piedzīvojumu parkā skolēni ir aicināti apmeklēt Kaķa taku ar piecām dažādām trasēm, izklaidēties atrakcijās un spēlēt peintbolu. Kaķa takas un peintbola apmeklējums vienam klases skolēnam izmaksā 5,70 EUR.

Pēc remonta atvērtajā Ūdens piedzīvojumu parkā desmit un vairāk skolēnu grupa ūdens atrakciju kompleksā var izklaidēties vien par 4,00 EUR personai, bet ja grupā ir 20 vai vairāk cilvēki, tad akvaparks vienam izmaksās tikai 3,60 EUR. Divām grupu pavadošajām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas.

Visai klasei ar iepriekšēju pieteikšanos iespējams rezervēt arī slidošanas laiku Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallē. Izmaksas vienai personai ir 3,50 EUR.

Ventspils muzejs aicina pieteikties skolēnus. Muzejos tiek piedāvātas dažādas izglītojošas muzejpedagoģiskās programmas ar profesionāliem pedagogiem. Iejusties viduslaiku pilī ar bruņinieku tērpiem var Livonijas ordeņa pilī, Piejūras Brīvdabas muzejā dažādas nodarbības un orientēšanās spēle, Amatu mājā papīra liešana un citas izglītojošas nodarbības senajā klasē, bet H.Dorbes muzejā iepazīt daudzveidīgu dzeju. Dienas biļete vienam skolēnam uz visiem muzejiem 1,80 EUR.

Zinātnes un tehnoloģiju muzejs "Kurzemes Democentrs" piedāvā aktīvu, aizraujošu, izzinošu un interesantu piedzīvojumu, iepazīstot tehnoloģiju pasauli. Pirms vai pēc Kurzemes Democentra apmeklējuma kopā ar Aspired pārbaudi savas karjeras iespējas IKT jomā izspēlējot interaktīvu grīdas spēli. Apmeklējums 6.00 EUR no skolēna.

Ventspils Digitālais centrs aicina skolēnus iepazīt aizraujošas modernās tehnoloģijas: piedalīties 3D pildspalvu un personalizēto uzlīmju darbnīcās! Apmeklējums 4.00 EUR no skolēna.

Rudens skolēnu ekskursiju iespējas ir aizraujošas, piesakies un brauc ciemos uz Ventspili!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 25.03.2024 Juris Pavītols un Matīss Pavītols Valmieras TIC
24.martā plkst.16.00 kultūrtelpā Akustika rokgrupas “Līvi” dibinātājs Juris Pavītols kopā ar dēlu Matīsu Pavītolu sniegs akustisku koncertu. | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.03.2024 - 27.02.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11180592sec.