Iedzīvotāju balsojumā noskaidroti 2023. gada iemīļotākie restorāni Latvijā

Pēc “Wolt” žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 41 tūkstošu Latvijas iedzīvotāju balsojuma noskaidroti labākie restorāni un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās “Wolt Restorānu balvā 2023”. Par iemīļotāko ēdinātāju iedzīvotāji visaktīvāk balsojuši kategorijās “Labākais ģimenes maltītēm” (uzvarētājs “Ezītis Miglā”), “Gada beķereja” (uzvarētājs “Cadets de Gascogne”), “Labākais garšas ceļojums” (uzvarētājs “Centrale 33”) un “Gada jaunpienācējs” (uzvarētājs “Studio Pizza”).
Pirmajā balvas atlases posmā pēc restorānu popularitātes un novērtējuma “Wolt” lietotnē tika atlasīti 99 restorāni deviņās kategorijās. Otrajā posmā no tiem desmit labākos katrā kategorijā izvirzīja īpaši atlasīta žūrija, lai tālāk labākos un iemīļotākos restorānus noteiktu Latvijas iedzīvotāji. Iedzīvotāji par savu iemīļotāko ēdinātāju varēja balsot vienu reizi dienā visu decembra mēnesi.

“Wolt Restorānu balva kļuvusi jau par neatņemamu gada nogales tradīciju Baltijas valstīs, kad vēlamies ne tikai pateikt paldies visiem mūsu sadarbības partneriem, bet arī atzinīgi novērtēt katra restorāna ieguldīto darbu un atbildību, lai ikviens klients būtu apmierināts ar saņemto maltīti un sajustos kā svētkos arī ikdienas skrējienā. Iedzīvotāju aktīvais balsojums un novērtējums apliecina, ka kvalitatīva apkalpošana un rūpes par klientu ir svarīgas arī tiem, kuri restorāna maltīti vēlas baudīt savas mājās vai birojā," stāsta Mantas Lomsarģis, “Wolt” vadītājs Baltijā.

Visaktīvāk iedzīvotāji balsojuši kategorijā “Labākais ģimenes maltītēm”, pirmajā vietā jau otro gadu pēc kārtas ierindojot restorānu “Ezītis Miglā”, bet augstāko novērtējumu kategorijā “Gada beķereja” saņem “Cadets de Gascogne”. Savukārt burgernīca “Oak’A Burgers” augstāko novērtējumu Restorānu balvā ieguvis jau trešo gadu pēc kārtas. Pirmajā gadā burgernīca uzvarēja kategorijā “Gada jaunpienācējs” un šogad jau otro gadu pēc kārtas saņem apbalvojumu divās kategorijās - “Labākā cena pret kvalitāti” un “Maltīte “krāpšanās” dienai”.

Katras kategorijas uzvarētāji galvenajā balvā no “Wolt” saņems bezmaksas piegādes visiem sava restorāna pasūtījumiem vienu nedēļu, unikālu atpazīšanās un atzinības zīmi,  ko izvietot uz restorāna durvīm un pie sienas, kā arī tiks īpaši izcelti “Wolt” lietotnē lielākai atpazīstamībai.

Kopumā ēdinātāji tika vērtēti deviņās dažādās kategorijās: “Vegāniem/veģetāriešiem draudzīgākais”, “Gada jaunpienācējs”, “Gada beķereja”, “Labākā cena pret kvalitāti”, “Labākā brokastu vieta”, “Labākais garšas ceļojums”, “Labākais ģimenes maltītēm”, “Labākā gardēžu maltīte”, “Maltīte “krāpšanās” dienai”.

Ar pilnu uzvarētāju sarakstu var iepazīties Wolt restorānu balvas vietnē woltawards.com/lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92057586sec.