Latvijas uzņēmums laidis klajā jaunu mobilo lietotni EAT IN HOTELS

2024 gada februāra otrajā nedēļā viesnīcā «Radisson Blu Daugava» Latvijas uzņēmums EAT IN HOTELS prezentēja (40 bildes) jaunu mobilo lietotni brokastu rezervēšanai viesnīcās. Šis ir pirmais projekts pasaulē, kas ļauj izvēlēties un pirkt brokastis viesnīcās, tajās nedzīvojot. Lietotne apvienos viesnīcas vienuviet un piedāvās visizdevīgākās un ērtākās brokastu rezervēšanas iespējas.

“Ideja brokastot savas pilsētas viesnīcās nav jauna, taču daudzi to neizmanto – bieži trūkst informācijas par brokastu cenu, tāpat ir saziņas grūtības reģistrācijā. Lietotne ne tikai atrisina šīs problēmas, bet arī ļauj viesnīcām regulēt cenu atkarībā no pieprasījuma. Savukārt klienti iegūst papildu atlaides. Turklāt zviedru galds viesnīcā līdzinās mini atvaļinājumam, mēs vēlējāmies šo atpūtas sajūtu pārnest uz mūsu ikdienu. Latvijas viesnīcām šī mūsu ideja ļoti patika – neatkarīgi no sezonas tām ir jāuztur servisa līmenis un jāsaglabā darba vietas. Labās viesnīcās ir standarti, kas attiecas gan uz produktu daudzveidību, gan uz ēdienu daudzveidību, gan uz izmantoto izejvielu kvalitāti. Tam tiek rūpīgi sekots, īpaši, ja tā ir tīkla viesnīca. Bet nelielās dizaina viesnīcas savus klientus lutina ar personisku servisu un interesantām maltītes idejām. Šāds iespēju arsenāls nav pieejams visās kafejnīcās un restorānos, tādēļ esam pārliecināti, ka mūsu jaunais pakalpojums būs pieprasīts,” stāsta jaunuzņēmuma autore Jūlija Rimlina, Latvijas tūrisma operatora Atlantic Travel vadītāja.

Turklāt šis pakalpojums ir aktuāls tiem, kuri brokasto agri. Viesnīcas ir gatavas piedāvāt pilnvērtīgas brokastis jau no plkst. 6:30, kad gandrīz visas kafejnīcas vēl ir slēgtas.

Projekts ir interesants arī no resursu racionālas izmantošanas aspekta: starpsezonā viesnīcu piepildījums ir daudz zemāks. Projekta izstrādātājiem ir mērķis “atvērt viesnīcas” vietējiem iedzīvotājiem, piedāvājot tiem dažādus viesnīcu pakalpojumus par izdevīgām cenām. Statistika liecina, ka brokastīs tiek apēsti vien 50% sagatavotās pārtikas, bet, tā kā atbilstoši pārtikas produktu drošības noteikumiem tikai 10-15% atlikumu var tikt ziedoti vai izmantoti tālākai pārstrādei, tad 35-40% ēdienu tiek izmesti. Projekts Eat In Hotels ļaus viesnīcām būtiski uzlabot šos rādītājus.

Šobrīd lietotnē ir pieejamas desmit Rīgas viesnīcas, brokastis var rezervēt ar atlaidi līdz 30%. Pirmajam pasūtījumam ir spēkā akcija: maksā par vienu, brokastojiet divatā.

Brokastu rezervēšanai lietotnē ir jāapmaksā pakalpojums un ar saņemto QR kodu var doties uz viesnīcas restorānu. Dažās viesnīcās cenā ir iekļauta arī bezmaksas autostāvvieta divām stundām.

Lietotnes funkcionalitāte tuvākajā laikā tiks paplašināta: jau ir pievienotas tematiskās vēlbrokastis, piemēram, Sv.Valentīna dienā, tiks piedāvāti arī citi viesnīcu pakalpojumi. Nākotnē plānots projektu piedāvāt arī citās pasaules valstīs.

Lietotni iPhone var lejupielādēt šeit:
https://apps.apple.com/lv/app/eat-in-hotels/id1671962661

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51006293sec.