16 stundas virs mākoņiem: pasaulē garākie regulārie avioreisi

Lai gan "Singapore Air" 18 stundu bezapstājas lidojumi no Ņuarkas uz Singapūru aizvadītajā gadā tika pārtraukti, pasaules apceļotājiem vēl joprojām dotas visas iespējas, lai izbaudītu vismaz 16 stundu ilgu lidojumu, ceļā mērojot pat vairāk nekā trešdaļu ekvatora garuma.

9. United Airlines: Ņuarka–Honkonga

Lidojuma laiks: 16 stundas
Attālums: 13 000 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 777-200ER

ASV lidsabiedrības "United Airlines" garākajā apkalpotajā maršrutā biznesa klases pasažieri var baudīt komfortu izlaižamajos sēdekļos, vērojot izvēlēto video saturu uz lielizmēra displejiem. Tāpat pieejamas USB pieslēgvietas, kā arī kontaktligzdas elektronisko ierīču lādēšanai, turklāt tuvākajā laikā "United" reisos, kas šķērso Kluso okeānu, gatavojas nodrošināt pieeju WiFi internetam visu lidojuma laiku.

8. Qantas: Sidneja–Dalasa

Lidojuma laiks: 16 stundas
Attālums: 13 800 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 747-400

Austrālijas lidsabiedrība "Qantas" ir pasaules čempione vienā reisā nolidoto kilometru ziņā. Lidojums no Sidnejas uz Dalasu ASV norit trīs pasažieru klašu konfigurācijā, no kurām katra aprīkota ar ergonomiskām sēdvietām. Tiem ceļotājiem, kuri vēlas izlocīt kājas, iespējams iegādāties uzkodas pašapkalpošanās bārā. Vēja apstākļu dēļ debesu milzenis Boeing 747 šo distanci bez apstājas spēj pievārēt tikai vienā virzienā (lidojot uz ASV) – atpakaļceļā, pirms došanās uz Sidneju, tas veic degvielas uzpildi Brisbenā.

7. Cathay Pacific: Ņujorka–Honkonga

Lidojuma laiks: 16 stundas 5 minūtes
Attālums: 13 000 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 777-300ER

Maršrutā Ņujorka–Honkonga "Cathay Pacific" lido trīs reizes dienā. Lidojuma laikā pasažieriem tiek piedāvāta Honkongas labāko šefpavāru radīta ēdienkarte, un, papildus pirmās un biznesa klases saloniem, iespējams ceļot arī "Premium Economy" klasē.

6. South African Airways: Johannesburga–Ņujorka

Lidojuma laiks: 16 stundas 15 minūtes
Attālums: 12 800 kilometri
Lidmašīnas tips: Airbus A340-600

"South African Airways" četru dzinēju Airbus A340-600 lidojumiem no Āfrikas dienvidiem līdz pat ASV austrumkrastam ir aprīkots ar 45 biznesa un 275 ekonomiskās klases pasažieru sēdvietām. Ekonomiskajā klasē tās izkārtotas retinātā konfigurācijā 2-4-2, mazinot raizes tiem ceļotājiem, kuriem desmit sēdekļi vienā rindā nereti izraisa klaustrofobiskas izjūtas.

5. Qatar Airways: Doha–Hjūstona

Lidojuma laiks: 16 stundas 20 minūtes
Attālums: 12 900 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 777-200LR

Ceļā no Kataras galvaspilsētas uz Hjūstonu ASV "Qatar Airways" Boeing 777 lido divu klašu konfigurācijā. Pasažieri, kuri izvēlas baudīt biznesa klases priekšrocības, iegūst iespaidīgi daudz vietas – atstatums starp divām komfortablajām sēdvietām garenvirzienā ir teju divi metri. Turklāt arī ekonomiskajā klasē ceļojošie iegūst komplektiņus ar sejsegu, zeķēm un citiem labumiem patīkamam lidojumam.

4. Emirates: Dubaija–Hjūstona

Lidojuma laiks: 16 stundas 20 minūtes
Attālums: 13 145 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 777-200LR

Turīgākos pasažierus, kuri "Emirates" reisā no Dubaijas uz Hjūstonu ceļo pirmajā klasē, priecēs zīmītes "Netraucēt", personālie minibāri un izsmalcinātas pusdienas pēc pieprasījuma. Biznesa klases vietas aprīkotas ar privātuma aizslietņiem un elegantiem masāžas sēdekļiem, savukārt visu klašu pasažieri iegūst līdz pat 1 500 video satura kanālu.

3. Etihad: Losandželosa–Abū Dabī

Lidojuma laiks: 16 stundas 30 minūtes
Attālums: 13 500 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 777-200LR

Lidsabiedrība "Etihad" šī maršruta apkalpošanu plāno uzsākt vien 2014. gada jūnijā. Ceļā no zeļošās tuksneša pilsētas Abū Dabī uz Losandželosu pasažieri visās klasēs varēs baudīt komfortu un ievērojamu plašumu, turklāt programmas "Flying Nanny" ("Lidojošā auklīte") ietvaros aviokompānijas darbinieces uz lidmašīnas klāja rūpēsies par mazākajiem ceļotājiem, ļaujot viņu vecākiem relaksēties patīkamam lidojumam.

2. Emirates: Dubaija–Losandželosa

Lidojuma laiks: 16 stundas 35 minūtes
Attālums: 13 418 kilometri
Lidmašīnas tips: Airbus A380

Aviokompānijas "Emirates" veiktie gigantiskā divu klāju aviolainera Airbus A380 uzlabojumi ietver kokteiļbāru augšstāvā, žilbinoši ekskluzīvus apartamentus pirmās klases pasažieriem un piekļuvi bezvadu internetam visu lidojuma laiku. Tas nozīmē, ka ceļā no Dubaijas uz ASV nav iespējams nogarlaikoties, turklāt, ja nepieciešams, biznesa ļaudis visas 16 lidojuma stundas var nodoties produktīvam darbam. Lidmašīnā ir 399 vietas ekonomiskajā klasē, 76 biznesa klasē un 14 – pirmajā klasē.

1. Delta Airlines: Atlanta–Johannesburga

Lidojuma laiks: 16 stundas 55 minūtes (aptuveni, atkarīgs no virziena un gadalaika)
Attālums: 13 581 kilometri
Lidmašīnas tips: Boeing 777-200LR

Dodoties visilgākajā reisā, kāds patlaban tiek veikts ar divu dzinēju reaktīvo lidmašīnu, "Delta Airlines" pasažieriem ir pietiekoši daudz laika, lai ieturētu trīs pilnas ēdienreizes, noskatītos piecas filmas, vai, iekārtojoties ērtajos guļamkrēslos, nodotos saldam miegam un kārtīgi izgulētos. Pasažieru ērtībām lidmašīnā vienmēr atrodas papildu uzkodas un dzērieni, un lidojuma laikā iespējams izvēlēties gan amerikāņu, gan Dienvidāfrikas virtuvei raksturīgus ēdienus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67888689sec.