Lidmašīnas stjuarte nosauc dīvainākās pasažieru lūgtās lietas

Ilgāka reisa laikā, domājams, nevienam vien pasažieriem gadījies iegrimt sapņainās pārdomās, nākot klajā ar lietu sarakstu, kas lidojumu ļautu patiesi izbaudīt: pudele atdzesēta šampanieša (taču ne par aviokompāniju piedāvātajām cenām), komfortabla gulta un telpa, kur ieslodzīt pļāpīgo blakussēdētāju.

Taču, ja var ticēt kādas aviokompānijas darbinieces atklāsmēm, daļa pasažieru lidojuma laikā nekautrējas lūgt pagalam dīvainas lietas. Kāda stjuarte, lietojot pseidonīmu Betija, portālā "Yahoo Travel" nosaukusi neparastākos priekšmetus, ko viņai lūguši ceļotāji.

Tā, piemēram, pasažieru vaicāto priekšmetu sarakstā Betija min hemoroīdu krēmu, nagu knaiblītes un skrūvgriezi. Kā izrādās, pēdējais kādam ceļotājam bijis nepieciešams, lai izjauktu lidmašīnas sēdekli un veiktu manipulācijas ērtākai sēdēšanai.

Vēl kāds optimistiski noskaņots pasažieris vēlējies, lai stjuarte viņam atnes papīra krūzīti ar vāku, salmiņu un nazi. Pavisam neparasts bijis viņa skaidrojums, kādēļ šīs lietas vajadzīgas – lai izgatavotu vienkāršu katetru. 

Kādam citam ceļotājam bijusi vajadzīga pincete. Kad stjuarte jau teju steigusies to atnest, sekojis komentārs: "Pirms lidojuma iegāzos kaut kādos krūmos, tāpēc man no dibena jāizvelk ērkšķi".

Pasažieru lūgto lietu sarakstā ietilpst arī pildspalva, kura kādam ceļotājam bijusi nepieciešama, lai iztīrītu ausis, kā arī dezodorants. "Jāatzīst, ka atsevišķos starptautiskajos reisos es patiesi vēlētos, lai mums uz klāja būtu dezodorants, ko iedot pasažieriem," raksta Betija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1185751sec.