Kādas sievietes akcija Kanādas lidostā liek teju trīs reizes samazināt tamponu cenas [1]

Kādas sievietes, kas internetā nodēvēta par "Lady bro" (no angļu valodas slanga: dāma - čoms), akcija Kalgarī lidostā Kanādā, likusi lidostai nokaunēties un teju trīs reizes samazināt tamponu cenas.

Atrodoties lidostā, anonīmajai sievietei bijis nepieciešams iegādāties tamponus - taču kārbiņa tamponu (18 gabalu) maksājusi 15 Kanādas dolārus (aptueni 10 eiro). Tas aizkaitinājis sievieti, tāpēc viņa izmantojusi tikai vienu no nepieciešamajiem tamponiem, uzrakstījusi zīmīti un kastīti ar atlikušajiem tamponiem atstājusi lidostas sieviešu tualetē, labi redzamā vietā. Zīmītē pausts, ka "lūdzu paņem vienu, ja nepieciešams" un, ka lidostas cenas tamponiem ir "neatbilstošas un "nepieļaujamas".

Šo kastīti un zīmīti vēlāk pamanījušas citas sievietes, kuras šo akciju nofotografējušas (un arī izmantojušas iespēju nepieciešamības gadījumā paņemt tamponu), ievietojot bildi arī internetā, tostarp sociālajos tīklos. Lieki teikt, ka uzņemtā fotogrāfija internetā ļoti ātri izplatījusies - īpaši vietnē Reddit, saņemot vairāk nekā 10 tūkstošus reakciju un komentāru. Šeit arī anonīmā sieviete nodēvēta par "Lady bro".

Pēc tam, kad lidostas cenu politika tikusi ļoti aktīvi kritizēta, tā samazinājusi tamponu kastītes cenu līdz aptuveni 4 eiro (6,25 Kanādas dolāriem).

"Neviena no tamponu mašīnām, kas ir izvietotas tualetēs, nestrādāja, kas man lika pirkt tamponu kastīti no "Relay" (tirgotava lidostā). Tās cena ir 15$, kas nav pieļaujams. Ja nepieciešams, paņem vienu," teikts zīmītē.

Ierakstu redzējuši arī lidsotas darbinieki, kas ātri vien paziņoja, ka likuši lidostas pārdevējam - "Relay" nomainīt cenu uz jau minētajiem 4 eiro. Lidostas darbinieki arī papildinājuši visus tamponu automātus, kas atrodas lidostu tualetēs.

Citos interneta komentāros neskaitāmas sievietes pasakās par šo vienkāršo, bet ļoti efektīvo akciju anonīmajai sievietei, sakot ka "50 procentiem pasaules populācijas ir nepieciešami šādi produkti un nav pareizi, ka kāds uz ko tādu ļoti nopelna".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 tors 12/06/2017 20:35 Man liekas Latvijā varētu būt variants par algām - "Lūdzu, paņem vienu eiro, ja nepieciešams, jo algas Latvijā ir neatbilstošas un nepieļaujamas."

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 21.03.2024 Eksotiska atpūta - pēdējās vietas! Estravel Latvia
Ieleciet vasarā jau tyagad! - pēdējie lidojumi uz eksotiskiem galamērķiem Āzijā - Bali, Taizeme, Maldīvu salas... Tagad un tūlīt! | Skatīt vairāk
no 1329 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09741879sec.