Septiņi neparasti naktsklubi, kas pārsteidz ar unikālu atrašanās vietu [1]

No ballītes uz klintsradzes Egejas jūras krastā līdz pat neaizmirstamai naktij senā cietoksnī – tie ir tikai daži piemēri, kas kļūs par realitāti, ja nelielu, laisku ceļojumu apvienosiet ar vēlmi iztrakoties kādā no pasaules neparastākajiem naktsklubiem.

The Block, Telaviva, Izraēla

Pateicoties galvu reibinošām gaismām, ultramodernai audiosistēmai un pasaulslaveniem viesmāksliniekiem, klubs "The Block" Telavivā iemantojis milzu popularitāti ne vien vietējo nakts izklaižu mīļotāju vidū, bet arī pasaules mērogā. Tomēr šīs izklaides vietas eksterjers neizceļas ar gigantiskiem izmēriem un neona gaismām autobusa lielumā: "The Block", kurā pietiek vietas gandrīz tūkstotim viesu, novietots pazemē zem neizmantotas autoostas. 

Castle Club, Kipra

Kipras lielākais naktsklubs "Castle Club", kā jau liecina tā nosaukums, izbūvēts senā pilī. Klubs, kurš lepojas ar 14 bāriem, sastāv no trim atsevišķām, gigantiskām deju zālēm, kuras savā starpā savieno neieņemama cietokšņa tuneļi, savukārt VIP viesu balkons iekārtots mūra izrobojumā.

Cavo Paradiso, Mikonosa, Grieķija

Klubs "Cavo Paradiso" labi pazīstams ar nerimstošām ballītēm vasaras sezonā. Tomēr starptautiskajiem naktsdzīves baudītājiem tas šķitīs nepārspējams kāda cita iemesla dēļ: "Cavo Paradiso" atrodas uz klintsradzes aptuveni 50 metru augstumā virs Egejas jūras ūdeņiem.

Subsix, Maldīvu salas

Kā izrādās, nakts uzdzīve var būt arī izglītojoša. Klubs "Subsix" (attēlā) Maldīvu salās izvietots aptuveni sešus metrus zem Indijas okeāna līmeņa, tādēļ dejas līdz rītausmai šeit ik brīdi papildina pārsteidzoša zemūdens ainava – pa stikla panorāmas logu vērojamas visdažādākās jūras radības no papagaiļzivīm līdz pat rajām. "Subsix", kas ir pirmais zemūdens klubs pasaulē, sākotnēji tika uzbūvēts virs ūdens virsmas, bet, būvdarbiem noslēdzoties, iegremdēts okeānā.

Cova D'En Xoroi, Menorka, Spānija

Viens no naktsdzīves cienītājus interesējošiem objektiem Menorkā, šķiet, pārspēj visas kaimiņu salā Ibizā redzētās izklaides vietas. Piekrastes alu sistēma, kas dienā vilina simtiem tūristu, naktī pārtop par noslēpumainu paradīzi deju mūzikas decibelu tīkotājiem. Klubs, kurš pārsteidz ar šaurām ejām, kāpnēm un Vidusjūras klātbūtni, saviem viesiem nodrošina arī bezmaksas transportu uz un no kluba.

Miniscule of Sound, ceļojošs naktsklubs

Kopš 1998. gada šis pārvietojamais naktsklubs ir mazākais pasaulē. Kā atzīst projekta autori, šībrīža "Miniscule of Sound" "versijā" vien nepilnu trīs kvadrātmetru platībā pietiek vietas 14 cilvēkiem, tostarp dīdžejam. Ceļojošo miniklubu, kurš 2000. gadā iekļuva Ginesa rekordu grāmatā, allaž papildina apsardze, sarkans paklājs pie ieejas un izkārtne "World's Smallest Niteclub".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 traductor 02/17/2014 13:26 Paldies par rakstu, bet pareizi jāraksta Ibisa nevis Ibiza.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17891693sec.