Izgudro inovatīvu mēteli, kas spēj aizstāt rokas bagāžas somu

Kāds amerikāņu uzņēmums nācis klajā ar vairākiem inovatīviem produktiem, kuri ceļotājiem piedāvā pārsteidzoši stilīgus risinājumus, kā samazināt rokas bagāžas somas svaru vai atbrīvoties no tās vispār.

No ārpuses sieviešu mētelis "SeV" šķiet itin klasisks, bet pievilcīgs apģērba gabals. Taču tā iekšpusē gudri noslēptas veselas 18 kabatas, kurās iespējams salikt it visu, kas nepieciešams ceļā – divus mobilos tālruņus, digitālo fotokameru, planšetdatoru, atslēgas, pasi un citus ceļojumu dokumentus, USB zibatmiņu, pildspalvas un lūpu balzāmu. Tāpat mētelī iestrādātas atsevišķas dziļas kabatas roku sildīšanai.

""Scottevest" mēteļi radītu ar nolūku tajos salikt visu to, ko ļaudis parasti pārvadā rokas bagāžā. Tādējādi tie ievērojami atvieglo ceļošanu lidmašīnā," atzīst kompānijas pārstāvis piebilstot, ka mētelis patiesi spēj aizstāt rokas bagāžas somu.

Ūdensnecaurlaidīgais poliestera mētelis mazgājams veļasmašīnā, un tā cena ir nepilni 110 eiro. Mētelis pieejams sešās atšķirīgās krāsās, tostarp sarkanā un melnā. Tāpat tas aprīkots ar vairākām "viedajām" funkcijām – "svara pārvaldīšanas sistēmu", kas palīdz pārvadājamos priekšmetus kabatās salikt vienmērīgi, kā arī "Personal Area Network" – audumā noslēptu kanāliņu tīklu, kurā ērti iespējams ievietot austiņu vadus. Mēteļa kabatas aizdarināmas ar rāvējslēdzējiem un magnētiem, lai tajā saliktās mantas allaž būtu drošībā.

"Scottevest" piedāvā arī plašu ceļotājiem draudzīgu vīriešu vestu sortimentu, tostarp vesti "Q.U.E.S.T", kurā iestrādātas 42 speciālas kabatas. Tajās iespējams savietot vēl vairāk priekšmetu nekā sieviešu mētelī "SeV", turklāt ražotājs garantē, ka veste ir "kabatzagļu droša".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4474678sec.