Condé Nast Traveler aptaujā nosauc Eiropas labākās viesnīcas

Ar novietojumu gleznainā apkārtnē, izsmalcinātu restorānu un iespaidīgu vēsturi viesnīca "Il Salviatino" Itālijas pilsētā Fjezolē populārā ceļojumu žurnāla "Condé Nast Traveler" aptaujā šogad atzīta par labāko Eiropā.

"Condé Nast Traveler" lasītāji aptaujas "Reader's Choice Awards 2014" ietvaros pēc vairākiem kritērijiem, tostarp atrašanās vietas un cenām, izvērtēja neskaitāmas viesnīcas.

"Il Salviatino" atrodas Fjezolē, Florences pievārtē, tādējādi, salīdzinot ar viesnīcām lielpilsētā, spēj piedāvāt mierīgu un idillisku atpūtu. Vienlaikus viesnīca saviem viesiem nodrošina ērtu bezmaksas transportu uz Florenci, tādēļ viņiem nav jāsatraucas, ka varētu izpalikt, piemēram, Mikelandželo Dāvida statujas vai Neptūna strūklakas apskate. Nedēļu ilga atpūta viesnīcā, kurā kopumā ir 45 numuri, vienai personai izmaksā ap 310 eiro.

Tikmēr labāko viesnīcu topa otrajā vietā "Condé Nast Traveler" lasītāji ierindojuši "Castello di Casole" Toskānā. Šī viesnīca atzinību izpelnījusies galvenokārt apburošas 10. gadsimta arhitektūras dēļ, kā arī, pateicoties nepārspējamiem skatiem uz Toskānu un plašiem vīna dārziem turpat netālu.

"Condé Nast Traveler" lasītāji arī kā trešo labāko Eiropā nosaukuši kādu Itālijas viesnīcu – "Palazzo Avino" Ravello pilsētiņā valsts dienvidu daļā. Arī tā neatstāj vienaldzīgu nevienu brīnišķīgas arhitektūras dēļ, turklāt viesiem ļauj baudīt gleznainu piekrastes ainavu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27227497sec.