Neparastākās pasaules pludmales

Iepazīstoties ar pasaules neparastākajām pludmalē, tā vien gribas teikt: "Vai tās tiešām eksistē". Dažādas krāsas, reljefi, pasakaini skati - to visu raksturo neticami skaistas pasaules pludmales.

Glass beach jeb Stikla pludmale

Frāze ''Viena cilvēka atkritumi ir cita cilvēka bagātība'' lieliski iederas uz vienas no Kalifornijas interesantākajām pludmalēm. Līdz pat saglabāšanas centieniem 1967.gadā, sešdesmit gadus šajā pludmalē tika izmesti atkritumi. Mūsdienās pludmale ir pārpilna ar krāsainiem stikla gabaliem un tā ir atvērta tūristiem.

Pink Sands Beach jeb Rozā smilšu pludmale

Rozā smilšu pludmale stiepjas gar Harboras salu Bahamās. Pludmale iekrāsojās šādā tonī no sarkaniem un rozā jūras radījumiem, ko sauc par foraminifera. Šie krāsainie radījumi dzīvo salas piekrastes  koraļļu rifā.

Maho pludmale

Tas nav tirkīzzilais ūdens vai palmu alejas, kas šo salu padara interesantu, bet tā ir lidosta, kas liek par Maho salu runāt pasaulē. "Princess Juliana International Airport" atrodas pie pašas pludmales piekrastes, kur ikdienā pār atpūtnieku galvām nolaižas pa kādai lidmašīnai.

Whitehaven Beach jeb Baltās paradīzes pludmale

Skaistā pludmale atrodas Lielo Barjerrifu centrā, uz Austrālijas salas Kvīnslendas. Whitehaven Beach ir slavenākā salas pludmale tās žilbinošo krāsu dēļ. Pludmales iekrāsojas balti zilā krāsā, saplūstot okeāna straumēm ar salas baltajām smiltīm.

Shell beach jeb Gliemežvāku pludmale

Kā norāda pludmales nosaukums, tā ir pārklāta ar gliemežvākiem. Šī pludmale ir iekļauta UNESCO Pasaules Mantojumu sarakstā. Sala atrodas Austrālijā, Shark Bay.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17654204sec.