DBS Autoskola ar "parkošanās meistarklasēm" sasniedz rekordu

DBS Autoskola (Drošas Braukšanas Skola), Opel un tirdzniecības centra "Spice" rīkotais bezmaksas auto parkošanās īsais kurss autovadītājām ir sasniedzis jaunu pieteikumu un apmeklējuma rekordu. Bezmaksas nodarbībām no 5. līdz 7. martam pie tirdzniecības centra "Spice Home" ir pieteikušās vairāk kā simt piecdesmit autovadītājas, kas ir līdz šim lielākais dalībnieču skaits.

"Katru gadu mēs redzam, ka arvien vairāk sievietes vēlas saņemt šo lielisko dāvanu. Šis progress ir ļoti iepriecinošs. Tas nozīmē, ka sievietes arvien biežāk apzinās un atzīst, cik lielu stresu sagādā šī mazā un ikdienišķā nodarbe – nolikt automašīnu stāvēšanai. Mūsu uzdevums ir iemācīt to darīt pareizi un bez jebkāda stresa. Redzot, kas notiek ikdienā, mums jāsāk domāt par tādu pašu apmācību rīkošanu vīriešiem," atzīst DBS Autoskolas apmācību direktors Artūrs Priednieks.

Meistarklasēs piedalās gan tikko autovadītāja apliecību ieguvušās sievietes, gan pieredzējušas autovadītājas, kurām tiek piedāvāti arī izmēģinājuma braucieni ar Opel jaunākajiem modeļiem.

Lai arī meistarklases ir sasniegušas dalībnieku skaita rekordu, vēl ir pieejamas dažas brīvas vietas. Tām iespējams pieteikties, rakstot uz DBS Autoskolas e-pastu [email protected] vai zvanot 67450430.

Par DBS

Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Šī ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju vadītājus, apmāca profesionāļus, sniedz drošas braukšanas apmācības, kā arī autoparkiem piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas apmācības. DBS sadarbības partneri ir "Opel", "Statoil Fuel & Retail Latvia", AAS "BALTA", "SEB banka", "Goodyear", "Bosch" un TV raidījums "Zebra".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08561993sec.