Lielākais šīs sezonas autosporta notikums gaidāms šajās brīvdienās Ventspilī

Nedēļas nogalē, 2.- 3.augustā,Ventspils Lidostas teritorijā, norisināsies grandiozākais dragreisa sezonas pasākums Latvijā: ''Shine Expert Dragrace Championship'' 4. posms. Pirmo reizi Latvijā pulcēsies tik kupls Unlimited klases autobraucēju skaits. Ikviens skatītājs klātienē varēs vērot īstenas dragreisa milžu cīņas un apskatīt jaudīgākās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas automašīnas, kas 402 metru distanci veic 7,5-8,5 sekundēs. Tieši Unlimited klasē valdīs īsta adrenalīna deva, jo katra dalībnieka mērķis ir labot Latvijas ātruma rekordu- 8,20 sekundes.

''Ar Ventspils pilsētas domes finansiālu un informatīvu atbalstu, esam parūpējušies par ikvienu skatītāju- gan lieliem, gan maziem būs interesants pasākums. Pirmo reizi Latvijā dalībnieku rezultātus varēs aplūkot displejos, kas ir jauninājums Latvijā. Sakarā ar to, ka brīvdienas solās būt patiešām karstas- sadarbībā ar Ventspils Olimpisko Centru, esam parūpējušies par skatītāju komfortu- sacensības varēs vērot no tribīnēm, un no karstās saules paslēpties speciāli paredzētās nojumēs,'' komentē sacensību organizatore Jolanta Jermacāne.

Organizatori ir parūpējušies par īpaši piesātinātu pasākuma programmu- skatītājus priecēs nano automazgātuves ''Shine Expert Shows'',  auto modelīšu izaicinājuma braucieni ar dragreisa līderiem, par lielisku noskaņojumu un mūziku parūpēsies Dj Albatros, un grupa Rafcrew, kā arī klātienē varēs aplūkot jaunākos Subaru Outback un Subaru Forester auto no autosalona TC MOTORS.

Īpaši aizraujošs un intriģējošs šovs, kas priecēs gan lielus ,gan mazus apmeklētājus būs auto modelīšu izaicinājuma braucieni. Uz starta blakus dragreisa auto stāsies auto modelītis, kura paredzamais ātrums ir 120 - 130 kilometri stundā. R/C veikals ir parūpējies par jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem- būs izveidota radiovadāmo modeļu trase, kurā katrs varēs parādīt savas prasmes radiovadāmo auto kontrolē, un trīs ātrākie saņems balvā radiovadāmos auto modeļus.

''Aicinām ikvienu izbaudīt krāšņās  brīvdienas Ventspilī un apskatīt Baltijā jaudīgākās auto Ventspils Lidostas teritorijā. Varu apgalvot, ka daudzas no šīm auto Latvijā viesosies pirmo reizi,'' informē sacensību direktors Eduards Leņenkovs.

Iespaidīgs balvu fonds priecēs arī dalībniekus, ko nodrošinās pasākuma atbalstītāji: enerģijas dzēriens ''Battery'', ''BEST LIZINGS'', ''KARCHER'', ''MOTUL'', ''VALPRO'', ''PROTUNING'' un ''PPROGYM'', ''ALCOSAN''.

Skatītāji biļetes iegādāties varēs uz vietas, to cena- 5.00 EUR viena dienas apmeklējumam.

Ieeja: 2. augustā no pulksten 14.00, 3. augustā no pulksten 12.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35460305sec.