TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Jēkabpilī notiks Zemgales tūrisma konference «Zemgale – tūrisma galamērķis»

Šī gada 1.decembrī Jēkabpilī norisināsies ikgadējā Zemgales tūrisma konference, kuras ietvaros tiks vērtēts reģiona piedāvājums kopējā Latvijas tūrisma kontekstā, ieskicētas reģiona tūrisma nozares stiprās un vājās puses, sniegtas būtiskākās atziņas strādājot uz ārvalstu tirgiem, kā arī būs iespēja uzklausīt dažādus reģiona tūrisma veiksmes stāstus un dzirdēt Latgales kulinārā mantojuma tīkla pārstāvju pieredzi veiksmīga produkta veidošanā.

Jau tradicionāli gada nogalē Zemgales reģiona tūrisma uzņēmēji, pārstāvji, interesenti satiekas reģionālajā tūrisma konferencē, lai pārrunātu būtiskākās nozares tendences un attīstības virzienus, uzklausītu ekspertu viedokļus un dalītos dažādos pieredzes un veiksmes stāstos. Konference  “Zemgales – tūrisma galamērķis” notiks 1.decembrī Jēkabpilī, Rīgas ielā 150a. Konference dos iespēju izvērtēt Zemgales reģiona tūrisma nozares pārstāvju piederību kopējam Latvijas tūrisma piedāvājumam, apzināties reģiona tūrisma nozares stiprās un vājās puses un identificēt virzienu, pie kuriem noteikti ir jāpiestrādā, lai veidotos labi un konkurētspējīgi reģiona tūrisma piedāvājumi, kas ir saistoši un piemērojami ne tikai vietējam, bet arī ārvalstu tirgum.

Pārstāvis no biedrības „Latgales kulinārā mantojuma centrs”, kas apvieno nedaudz vairāk kā 30 Latgales uzņēmējus, kuri aktīvi strādā Latgales kulinārā mantojuma tīklā un saviem viesiem piedāvā kulinārā mantojuma ēdienus, iepazīstinās konferences apmeklētājus ar galvenajiem nosacījumiem, kurus ir būtiski ievērot veidojot gastronomiskā tūrisma piedāvājumu, kuram Zemgales reģionā veidojas arvien lielāks potenciāls. Savukārt savos veiksmes stāstos dalīsies vairāki nu jau Latvijā zināmu tūrisma objektu pārstāvji, kas konferences dalībniekiem, iespējams, atklās savu veiksmes formulu, kā veidot interesantus un aizraujošus tūrisma piedāvājumus, iesaistot apmeklētājus dažādos lauku darbos, kā var kļūt par izcilu vietu ar lauku mieru piesātinātu viesnīcu, oriģinālu alus darītavu un lielisku restorānu, vai kā no mazas karameļu darbnīcas pārtapt par visgardāko karameļu ražotni, kurā ikvienam interesentam ir iespējams izveidot savu karameli vai vērot ražošanas procesu.

Par konferences norises vietu šoreiz ir izvēlēta Jēkabpils, kas aizvien vairāk kļūst interesanta ne tikai vietējiem, bet arī ārvalstu tūristiem un ir viens no galvenajiem tūrisma galamērķiem Sēlijā. Konferences noslēgumā ikvienam interesentam būs iespējams klātienē apskatīt vienu no Zemgales reģiona pilīm – Krustpils pili.

Ir patīkami atzīt, ka pēdējos gados pieaug ceļotāju skaits, kas Zemgali izvēlas par savu tūrisma galamērķi, lai pavadītu savas brīvdienas un iepazītu reģiona tūrisma piedāvājuma daudzveidību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepupes muiža
,


Zemgales Tūrisma asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88446903sec.