TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Polijas lielākais tūroperators «Itaka» pamet Latvijas tirgu [3]

2018. gada 2018. gada 7. decembrī "ITAKA Latvija" oficiāli uzsāka savu darbību un 2019. gada vasaras sezonai Latvijas ceļotājiem piedāvāja piecus virzienus: Albāniju, Krētu, Turciju, Zakintosu un Madagaskaru.

Tomēr, lai arī Latvijas tirgū nav vēl pavadīts gads, Polijas tūroperators zemā pieprasījuma un lielās konkurences dēļ nolēmis pamest Latvijas tirgu.

Uzņēmuma Itaka Latvija izpilddirektors Domeniks Milovskis medijam Rus.db.lv stāstījis: "Pašlaik ir milzīgs skaits ceļojumu piedāvājumu un tajā pašā laikā mazs pieprasījums. Mēs vēlamies, lai mūsu bizness būtu pilnvērtīgs un rentabls. Pašreizējā sezona, kad tirgū parādījās divi jauni spēlētāji, ir piespiedusi tūrisma operatorus uz augstu cenu konkurenci, pat zem pašizmaksas. Tas ir ļoti labi klientiem, bet ne uzņēmumiem, kas veic uzņēmējdarbību.

Visas norādes liecina, ka nākamajā sezonā situācija nemainīsies tāpēc mēs esam nolēmuši pārtraukt savu darbību Latvijas tirgū. Pašlaik mēs vēlamies koncentrēties uz savas pozīcijas nostiprināšanu Lietuvā, kur pēc divām sezonām situācija izskatās daudz labāka. "

Tūroperators "ITAKA" savu darbību uzsāka 1989. gadā Polijā un kopš 2009. gada tam ir nozīmīga loma tūrisma nozarē. Uzņēmuma ambīcijas turpmākajos gados ir kļūt par tirgus līderi. "ITAKA" veicis novatoriskas darbības un pastāvēšanas laikā veidojis oriģinālas ekskursiju programmas, ieviesis jaunus atvaļinājumu virzienus, izmantojot čartera lidojumus. "ITAKA" piedāvā galamērķus gandrīz 100 vietās visā pasaulē. "ITAKA" apvieno 32 lielākos Polijas tūroperatorus un savā portālā no Polijas piedāvā klasisku atpūtu gan pieaugušajiem, gan ģimenēm, kā arī luksus brīvdienas un daudzus citus ceļojumu veidus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 08/21/2019 13:28 žēl, bija daži interesanti piedāvājumi. Šaubos vai Latvijā ir vieta jauniem nopietniem spļētājiem

2 Sandra 08/20/2019 13:47 Žēl, jo par labu cenu izbraukājām Albāniju.Esam ļoti apmierināti ar redzēto.

3 Ollijs 08/20/2019 09:54 Žēl gan, kaut arī neizmantoju turfirmu pakalpojumus, bet viņiem bija savādāks piedāvājums.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14353395sec.