Pasaules pirmizrādi piedzīvo jaunā S-klases «MBUX» sistēma

Tikko pasaules pirmizrādi piedzīvoja daļa no jaunā S-klases interjera, īpašu uzmanību vēršot uz jauno My MBUX.

Tā kārtējo reizi piedāva vēl nebijušu lietotāja pieredzi, brauciena laikā fokusējoties ne tikai uz pasažieriem, kas atrodas automašīnas aizmugurē, bet arī vadītāju un blakussēdētāju. Šī jaunā sistēma nav tika par pasažieru izklaidi un komfortu, bet arī par drošību un komunikāciju.

Neviena no pēdējā laika inovācijām nav tik radikāli mainījusi Mercedes-Benz automašīnu lietošanu, kā to izdarījusi MBUX (Mercedes-Benz User Experience) sistēma. Tieši S-klase ir tā automašīna, kurā debiju piedzīvos šī otrās paaudzes mācīties-spējīgā sistēma. Automašīnas interjers būs kļuvis vēl digitālāks un "inteliģentāks". Pateicoties uzlabotajiem, lielajiem OLED ekrāniem, automašīnas pārvaldība būs kļuvusi vēl komfortablāka un vieglāk lietojama. Cilveka faktors automašīnā vienmēr ir bijusi Mercedes-Benz prioritāte, tādēļ visas šīs sistēmas fokuss ir vērsts tieši uz to. Sistēmas personalizācijas un funkciju intuitivitātes iespējas ir kļūst daudz plašākas. Tas attiecas ne tikai uz braucējiem aizmugurējās sēdvietās, bet arī vadītāju, kā piemēram, jaunais 3D centrālais ekrāns rada telpisku sajūtu pogām uz tā, pietam nelietojot speciālas 3D brilles.

Balss asistents "Hey Mercedes" ir attīstīts līdz tādam līmenim, ka komunikāciju ir iespējams izvērst dialoga formātā, jo, kā piemēram, noteiktām funkcijām nebūs nepieciešams aktivācijas atslēgas vārds "Hey Mercedes". Tas nebūs jālieto, lai apstiprinātu ienākošu zvanu vai atktivizējot navigācijas kartes parādīšanu ekrānā. Kā arī, " Hey Mercedes" sistēmai varēs jautāt par pirmās palīdzības atrašanās vietu, pamācību kā savienot automašīnu ar viedtelefonu. Tādējādi tas atvieglos gan komunikāciju, gan ietaupīs laiku tās pasažieriem vai vadītājam.

Līdz šim pierastā PIN koda ievadīšana tiks papildināta ar jaunām autentifikācijas metodēm, nodrošinot papildus datu drošību, kombinējot pirkstu nospiedumu, sejas un balss atpazīšanu.Tas nodrošinās pieeju individuāliem uzstādījumiem, kas attiecas uz katru konkrētu lietotāju, nepieļaujot piekļuvi trešajām personām. Un ne tikai automašīnas iestatījumiem, bet arī digitalajai norēķinu sistēmai, ar kuras palīdzību varēs veikt pirkumus automašīnā, gluži kā ar viedtelefonu.

Tomēr, visunikalākā MBUX funkcija ir plašās piekļuves iespējas automašīnas sistēmām un dažādiem sensoriem. Kā piemēram, drošas izkāpšanas sistēmai būs pievienotas kameras, ar kuru palīdzību tiks dots brīdinājums sistēmai, ja gadījumā kāds no braucejiem būs nolēmis izkāpt. Ja, tajā brīdī, ārpurs automašīnas tuvojas kāds cits satiksmes dalībnieks, ar ambientās gaismas palīdzību, nomainīsies krāsa, pasargājot to no negadījuma. Kā arī, MBUX sistēma novertēs vai bērnu sēdeklītis ir atbilstoši pievienots drošības prasībām. Un pateicoties ATTENTION ASSIST sistēmai, tiks kontrolēta vadītāja uzmanība brauciena laikā, pārbaudot iespējamā mikro-miega pazīmes.

Tas būs īsts komforta, tehnoloģiju un drošības apvienojums nepārspējami elegantā Mercedes-Benz S-class automašīnā, ar vienu no "gudrākajiem" braukšanas asistentiem -  jauno My MBUX.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 25.03.2024 Juris Pavītols un Matīss Pavītols Valmieras TIC
24.martā plkst.16.00 kultūrtelpā Akustika rokgrupas “Līvi” dibinātājs Juris Pavītols kopā ar dēlu Matīsu Pavītolu sniegs akustisku koncertu. | Skatīt vairāk
15 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88953114sec.