Daugavas muzejs aicina baudīt dažādus pasākumus

Vasara vienmēr paskrien kā vēja spārniem, tāpēc bieži nemaz nesanāk atrast laiku satikties. Daugavas muzejs uz Doles salas ir skaista vieta Salaspils novadā, pašā Daugavas krastā, kur senajā muižas parkā vienmēr ir skaista un mierīga noskaņa, liekot aizmirst, ka Rīga ir tikai pusstundas attālumā. Tā ir lieliska vieta, kur saskrieties, atpūsties un baudīt!

2020. gada siltajā sezonā muzejs piedāvā vairākus datumus, kurus atzīmēt plānotājos jau tagad! Tradicionāli pasākumu sezonu iesāks 12. aprīlī - pašā Lieldienu dienā, kur visas dienas garumā iepazīs tradīcijas, svinēs un ies rotaļās ar folkloras kopu Zeidi. Maijā muzejs īpaši gaidīs divos pasākumos – Muzeju naktī līdz ar tumsu parkā gaidīs pārsteigumi, bet muzejā būs apskatāma jaunā mākslinieka Eduarda Dubrovska izstāde. Savukārt 23. maijā muzeja teritorijā ieskandinās Salaspils novada svētkus ar Lielo Pikniku – visas dienas garumā būs pieejamas izklaides visai ģimenei, ēdienu meistarklases un koncerti. Jūnijā, sagaidot Vasaras saulgriežus, visi sadosies rokās un dejos līdz rītam ar folkloras kopu Skandinieki.

Arī šogad muzejā īpaši priecāsies redzēt viesus koncertos vasaras un Daugavas vidū. Trīs reizes tiksimies svētdienu pēcpusdienās, lai mierīgā noskaņā klausītos lielisku mūziku. 5. jūlijā visus priecēs lieliskās balss īpašniece Elza Rozentāle, 2. augustā alternatīvā folk/kantrī grupa JUUK, bet 22. augustā jau lēnām atvadīsies no siltā laika pasākumā At(ā)vasara.

Īpašs notikums muzejā vienmēr ir bijis jaunas izstādes atklāšana. Šogad var apskatīt arī vairākas mākslas izstādes. Līdz marta sākumam vēl ir apskatāma 20 izcilu mākslinieku kopizstāde – "Daugavas krastos", bet jau no 13. marta izstāžu telpu piepildīs skaistie un unikālie mākslinieces Marutas Raudes darbi – gan porcelāna darbi, gan gleznas un instalācijas. Maijā jau pieminētā E.Dubrovska gleznas, bet no jūnija interesentus gaidīs arhitektūras un novadpētniecības uz vēstures materiālu izstādi par 20.gs. 60.-70.gados iznīcībai nolemtajām Doles mājām.

Plašāka informācija salaspils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67480612sec.