Travelnews.lv iesaka: TOP7 nedēļas nogales pasākumiem

Kad ziema mijas ar pavasari, un rodas sajūta, ka gadalaiki gūst panākumus mainīgām sekmēm, tad saprast, kur Latvijā būs ziema, bet kur pavasaris, ir grūti. Tādēļ šoreiz Travelnews.lv TOPā vairāk kultūras pasākumu, taču sporta un motora rūkoņas cienītājiem gan jādodas uz Alūksni!

24. un 25. februārī startē Rally Alūksne 2023

Alūksnes novada ceļos atkal rūks auto motori – notiks Latvijas un Igaunijas autorallija čempionāta posms – rallijs “Alūksne”, kas šogad svinēs 10. jubileju. 10 ātrumposmos tiksies spēcīgākie autorallija sportisti. Plašāka informācija atrodama šeit.

Likteņdārzā pirmajā mūsdienu koncertā Saieta namā koncertē elektroniskās folkmūzikas duets «ZeMe»

2023. gada 25. februārī plkst. 18.00 Likteņdārza jaunā Saieta namā notiks elektroniskās folka mūzikas dueta ZeMe jeb kokļu pavēlnieces Laimas Jansones un DJ Monsta (Uldis Cīrulis) koncerts. Tas būs pirmais mūsdienu mūzikas koncerts Likteņdārzā, uzsākot apmeklētājiem piedāvāt publiskos muzikālos pasākumus pērn atklātajā Saieta nama Lielajā zālē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Notiek foto akcija «Viena diena Limbažu novadā»

2023. gada 25.februārī Limbažu Fotoklubs rīko ceturto noslēdzošo foto akciju “Viena diena Limbažu novadā” (VDLN), kuras mērķis ir dokumentēt mūsu novadu dažādos gadalaikos, izvēloties vienu konkrētu dienu katrā no tiem un iemūžinot kā novada ainavas, tā arī cilvēkus savā ikdienā. Līdz šim šīs akcijas ietvaros esam novadu fiksējuši pavasarī, vasarā un rudenī. Tagad pienākusi kārta “ziemai”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ielūkojies, kādas izstādes apskatāmas Rēzeknē

Ja nu esi Rēzeknes pusē, tad ir vērts apciemot “Latgales GORS”. Līdz 26. martam Latgales vēstniecības GORS Mākslas galerijā un 1. stāva semināru telpā apmeklētājiem būs iespēja aplūkot divas jaunas izstādes -  gleznotāja Jāņa Šneidera darbu sērija “Maraṇasati. Latgales māju stāsti”, ko pārrauga mākslas zinātnieks Guntars Gritāns un 30 fotoportretus no Intas Rukas kolekcijas “Zem tām pašām debesīm”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepājā startē Zvaigžņu festivāls

No 25. februāra līdz 11. martam Liepājas Simfoniskais orķestris jau 31. reizi aicinās klausītājus uz Liepājas Starptautisko zvaigžņu festivālu, piedāvājot bagātīgu un spilgtu ceļojumu mūzikas pasaulē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Koncertzālē «Latvija» uzstājas pasaulē zināmais flamenko ģitārists Daniels Kasaress

25. februārī plkst. 16.00 koncertzālē “Latvija”, Ventspilī, izskanēs flamenko ģitārista Daniela Kasaresa jaunā koncertprogramma “Magiterráneo”. Plašāka informācija atrodama šeit.

«Trio Palladio» atgriežas Koncertzālē «Cēsis»

2023. gada 25. februārī Koncertzālē “Cēsis” gaidāma atkalsatikšanās ar izcilo Trio Palladio – vijolnieci Evu Binderi, čellisti Kristīni Blaumani un pianistu Reini Zariņu, kurus kopā dzirdēt nenākas bieži. Šoreiz trio klausītājiem piedāvās emocionālu programmu ar zīmīgu nosaukumu “Dumkas”. Viņu sniegumā dzirdēsim Mečislava Veinberga un Antonīna Dvoržāka skaņdarbus, kā arī leģendārā poļu komponista Zigmunta Krauzes jaundarba “Elēģija” pasaules pirmatskaņojumu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.520293sec.