Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Maijs pašā ziedonī, un daba tā vien vilina – nāc ārā! Un kādēļ gan ne, ja tik daudz jauku un skaistu pasākumu šajā nedēļas nogalē notiek Latvijā. Protams, arī lielais hokejs...

Atbalsti Latvijas hokeja izlasi spēlē pret Kazahstānu

Hokeja līdzjutējiem ir sestdienas vakarā doties uz Arēnu “Rīga”, lai klātienē atbalstītu Latvijas valstsvienību spēlē pret Kazahstānu. Biļetes gan ir dārgas, bet... Kas zina, kad nākamreiz izlasei atkal būs iespēja sevi parādīt čempionāta spēlēs Rīgā.

Ludzas novads mudina atklāt pārgājienu sezonu

20. maijā Ludzas novadā notiks pirmais pārgājiens posmā Pildas ezers – Nirzas ezers, kas aktīvo pārgājienu entuziastus aicinās 26 km garā piedzīvojumā. Savukārt mierīgākie ceļotāji, arī ģimenes ar bērniem tiks aicināti izbaudīt īsāku – 16 km garu pārgājiena maršrutu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Reņģēdāji dodas uz Salacgrīvu

2023. gada 20. maijā notiks jau sestais Reņģēdāju festivāls. Kur? Protams, ka Salacgrīvā. Plaša kultūras programma, kas iepriecinās gan lielus, gan mazus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kurzemē svin Līvas ciema svētkus

Tuvojas vērienīgākais nemateriālās kultūras mantojuma notikums Kurzemē – Līvas ciema svētki, kuru neatņemama sastāvdaļa ir “Līvas tirgus”. Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra izveidota ekspertu komisija apstiprinājusi amatniekus un tirgotājus, kuri 20. un 21. maijā svētku apmeklētājiem piedāvās tautas amatniecības un mākslas tradīcijās darinātus, oriģinālus un kvalitatīvus izstrādājumus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Latgales GORS svinēs Ziedoņa 90. dzimšanas dienu

2023. gada 20. maijā, plkst.18.00 svinot Latgales vēstniecības GORS 10 gadu jubileju un dzejnieka Imanta Ziedoņa 90. dzimšanas dienu, Latvijas Radio koris un diriģents Sigvards Kļava aicina baudīt koncertuzvedumu “Ziedonis”, kas jau pirms 10 gadiem iekaroja klausītāju sirdis. Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmieras novads aicina: Nāc mežā ciemoties!

Mežs vilina un dziedina, spēcina un iedvesmo. Lai būtu tuvāk dabai, ieklausītos putnu dziesmās, izjustu meža maģisko atmosfēru, atklātu tā noslēpumainību un varbūt pat sastaptu kādu draudzīgu meža iemītnieku, 20. maijā plkst. 10.00 nāc pārgājienā pa Trikātas apkārtni kopā ar dabas, tūrisma un aktīvās atpūtas pārzinātāju Santu Paegli. Plašāka informācija atrodama šeit.

«Itāļu pavasaris» gaidāms Zemgalē un noslēgsies Abgunstē

2023. gada 21. maijā Abgunstes muižā valdīs Toskānas atmosfēra un “itāļu pavasaris”, jo pagalmā sabrauks itāļu automašīnas, sākot no antīkākiem līdz jauniem modeļiem spēkratu klāstā,  lai dzirkstošā pēcpusdienas atmosfērā priecētu ikvienu, kas vēlas tos apskatīt un vērot apbalvošanu pēc nelielās sāncensības uz Zemgales ceļiem. Sadarbībā ar Latvijas Antīko automobiļu klubu un Latvijas Alfa Romeo īpašnieku klubu Abgunstes muiža būs pasākuma “Itāļu pavasaris” brauciena finiša punkts un atbilstošā noskaņā uzņems gan itāļu automašīnu brauciena dalībniekus, gan ikvienu interesentu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44481111sec.