Baltā piknika nedēļa ir klāt. Vietu tur noslēpumā

Jau devīto vasaru elegantās un iedvesmojošās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop–Up Picnic” turpinās skaisto tradīciju, kad kādā slepenībā turētā vietā tiks uzburts baltais pikniks. Šovasar pasākums notiks 19.jūlijā. Ik vasaru pikniks ir gaidīts notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju. Vakara gaitā pasākuma viesus sagaidīs dzīvās mūzikas koncerts ar Dināras Rudānes uzstāšanos , par deju mūziku rūpēsies dīdžejmeitene un Latvijas Radio 5 personība Linda Samsonova.

Kā ierasts būs arī daudzi pārsteigumi no pasākuma atbalstītājiem. Piedaloties dažādās aktivitātēs, viesi varēs laimēt vērtīgas balvas no tādiem zīmoliem kā Lexus, Lavazza un Bang & Olufsen. Viesiem pie vakariņām būs iespēja nodegustēt “Casa Charlize Floreale” vīnu no Itālijas dienvidiem, bet par vasarīgiem kokteiļiem rūpēsies Konenburg 1664 Blanc un Monin profesionālie bārmeņi.  Savukārt Electrolux viesus cienās ar turpat uz vietas svaigi ceptiem kruasāniem. Tradicionāli būs arī austeres un šampanietis!

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77669191sec.