Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP5

Pamazām lapas kļūst dzeltenas... iemesls ietīties pledā un sēdēt pie TV ekrāna ar kakao krūzīti rokās? Nē! Jābauda Latvija, kamēr vēl silts laiks!

Rēzekne aicina uz lielo rudens andeli

Kā katru rudeni, septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 2023.gada 24. septembrī, plkst. 10.00 vēsturiskajā Latgales ielā notiks lielā rudens andele – Miķeļdienas gadatirgus ar ieskatu Miķeļu svinēšanas tradicionālajās norisēs. Gaidāma bagātīga izklaides programma un daudzsološs tirgotāju piedāvājumus. Visi mīļi aicināti! Plašāka informācija atrodama šeit.

Mārupes novadā vērienīgi noslēdz aktīvā tūrisma sezonu

 2023.gada 23. septembrī ar vērienu tiks noslēgta aktīvā tūrisma sezona Mārupes novadā. Diena tiks iesākta ar aizraujošu ģimeņu foto orientēšanās piedzīvojumu Piņķos, pēcpusdienā tiks atklāta jaunā Medema purva taka un apmeklētājiem būs iespēja doties izzinošā pārgājienā. Savukārt, dienas izskaņā Mārupes Kultūras nama apkārtnē norisināsies tradicionālais Rudens ražas gadatirgus ar mājražotāju, amatnieku un mākslinieku darinājumiem, kuru ieskandinās enerģiskās postfolkloras grupas “Rikši” koncerts “Latvju danči” un dziedātāja Katrīna Dimanta. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rudens Karalistes svētki Siguldā

Pateicoties unikālajai dabai, izteiksmīgajam reljefam un gleznainajam Gaujas plūdumam, Siguldas apkārtne jau vairākus gadsimtus tiek dēvēta par vienu no skaistākajām vietām, kur vērot rudens krāsu spēles dabā. Lai atzīmētu zelta rudens sākumu visā Latvijā, Siguldas novads aicina uz aizraujošu rudens atklāšanas pasākumu – “Rudens karalistes svētki”. Pasākums notiks 2023.gada 23. septembrī Siguldas pils kvartālā, kur gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša bezmaksas notikumu un izklaižu programma visas dienas garumā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti MiniCiemu Valmieras novadā

Valmieras novada tūrisma objektu saimei pievienojies MiniCiems, kur uz ievērojamām Latvijas celtnēm vari lūkoties ar milža acīm. 2023.gada 24. septembrī plkst. 11.00 nāc pārgājienā pa Brenguļu apkārtni kopā ar dabas, tūrisma un aktīvās atpūtas pārzinātāju Santu Paegli un iepazīsti apkārtnes leģendas un nostāstus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Motori rūks Madonas novadā

“4×4 Centrs” aicina uz tradicionālajiem rudens 4×4 braukšanas svētkiem Ērgļu apkārtnē un ir iespēja piedalīties ar jebkādu 4×4 auto vai moto tehniku – vieglo 4×4 automašīnu vai kvadriciklu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00032997sec.