TV sejas brāļi Valters un Arnis Krauzes ar vērienu uzsāk tūri pa Latvijas kultūrvietām

Brāļi, TV sejas Valters un Arnis Krauzes kopā ar teātra personību Ojāru Rubeni martā, aprīlī un maijā apciemos teju katru Latvijas malu. Nedēļas nogalē ar izrādēm Līvānos, Kuldīgā un Smiltenē ar vērienu un vērtainiem aplausiem startēja unikāli sarunu vakari ar humoru, muzikāliem elementiem un pārsteigumiem  “Krauze pret Krauzi” 5 raundos.  Par mūziku rūpējās grupa maestro Kristapa Krievkalna vadībā.

Katrs pasākums bija īpašs un atšķirīgs, jo bija kāds slepenais viesis. Līvānos – mūziķis Mārtiņš Kanters, Kuldīgā – pavārs Lauris Aleksejevs un Smiltenē – tautā iemīļotā dziedātāja Ieva Akuratere.

Šajā gadā abiem brāļiem Krauzēm kopā paliek apaļi 100 un tas ir atzīmēšanas vērts. Turklāt gan Valteram Krauzem, gan Arnim Krauzem ir nopietna pieredzes bagāža –  katrs no viņiem televīzijas ekrānos atšķirìgās formās un kanālos pavadījis jau 25 skaistus, piedzīvojumiem, izaicinājumiem un pieredzes bagātus gadus - Arnis ziņu dienestā, Valters vairāk humorista ampluā. Tāpēc viņiem ir ko teikt un ar ko dalīties. Ar notikumiem, sastaptajiem cilvēkiem, kurioziem un citu pieredzēto.

To, ka šādam pasākumam būs būt izdomāja Valters Krauze un ievilka šajā avantūrā brāli, un idejai līdzi pavilka arī nozīmīgu Latvijas kultūras personāžu, sabiedrisko darbinieku un Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri Ojāru Rubeni, kurš kļūs par vakara konferencjē, solot izāzēt abus brāļus, izvilkt ārpus komforta zonas un piešķilt sarunai uguntiņu. Ar Ojāra vadīto LTV raidījumu “Labvakar!” Atmodas laikā brāļi Krauzes uzauguši. Un arī par to Valteram, Arnim un Ojāram kopā būs ko parunāt.

Sarunu vakari tikai uzņem apgriezienus. Turpinājums sekos šonedēļ 8. martā Madonas kultūras namā, 16. martā Bauskā Kultūras centrā, 17. martā Viesītes kultūras pilī, 21. martā kultūras namā “Ulbrokas pērle“, 22. martā Alūksnes kultūras centrā, 23. martā Jaunmoku pilī, 19. aprīlī Kalnu Kultūras namā, 24. aprīlī Valmieras kultūras centrā, 8. maijā Rīgā, VEF kultūras pilī. Tūrei gaidāms grandiozs noslēgums vēlā rudenī – 30. novembrī kinoteātrī Splendid Palace, Rīgā.

Vakara gaitā notiek sarunas, video stāsti par dzīvi, tās priekiem, kurioziem un likstām. Tie ir jautri un neiztrūkst arī pārsteiguma elementi. Lai saruna jeb dialogs būtu kvalitatīvs ir nepieciešams uzdot pareizos jautājumus un to vislabāk paveic neviens cits kā Ojārs Rubenis, pēc izglītības filologs, pēc profesijas žurnālists. Ir 5 sarunu raundi un muzikālais pavadījums kopā mūziķu grupa maestro Kristapa Krievkalna vadībā un  pārsteiguma slepenais viesis, katrā pilsētā savs. Pasākumi patiks tiem, kuri ir ar jokiem uz Tu, māk pasmieties par dzīvi un kuriem patīk, ka lietas sauc īstajos vārdos. Biļetes: Biļešu paradīzes kasēs KRAUZE pret KRAUZI - Sarunu vakars ar muzikāliem elementiem.../Vada Ojārs Rubenis - biļetes Biļešu Paradīzē (bilesuparadize.lv). Atbalsta: t/c Spice un TV3. Vairāk informācijas: www.facebook.com/saulrietakoncerti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.96594095sec.