Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Marta otrā nedēļas nogale priecē ar interesantiem pasākumiem un notikumiem – aktīvās atpūtas cienītājiem plānoti pārgājieni, kultūras dzīves baudītājiem – jaunas izstādes un koncerti, bet gardēžus priecē Restorānu nedēļa Bauskas novadā.

Bauskas novadā norisinās Restorānu nedēļa

Astoņi Bauskas novada uzņēmumi no 8. līdz 17.martam aicina uz Bauskas novada restorānu nedēļu. Pasākuma tēma ir pavasaris, bet moto - “Par zaļu pat vēl zaļāks”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Nakts pārgājiens Gulbenes novadā

2024. gada 9.martā norisināsies nakts pārgājiens Lejasciema mežos, kas būs pirmais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms, aicinot aktīvi un izzinoši pavadīt brīvo laiku un piedzīvot Gulbenes novadu. Plašāka informācija atrodama šeit

Līgatnē aicina uz izzinošiem pārgājieniem

Atzīmējot Līgatnes dabas taku 49. jubileju, šajā nedēļas nogalē, 9. un 10. martā, ģimenēm ar bērniem, draugu kompānijām un ikvienam interesentam ir iespēja doties īpašos izzinošos pārgājienos gida pavadībā, iepazīstot Latvijas savvaļas dabu un Līgatnes dabas taku iemītniekus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepā

No sestdienas, 2024, gada 9. marta, divu nedēļu garumā līdz pat 23. martam koncertzālē “Lielais dzintars” jau 32. reizi norisināsies Liepājas Simfoniskā orķestra rīkotais ikgadējais Liepājas Starptautiskais zvaigžņu festivāls, kurā šogad klausītāji piedzīvos gan izcilu pašmāju mākslinieku, gan arī starptautisku zvaigžņu uzstāšanos. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunas izstādes atklāšana Siguldā

Svētdien, 2024. gada 10. martā kultūras centrā “Siguldas devons” tiks atklāta mākslinieces Kristīnes Nuķes-Panteļejevas izstāde “Zemenītes sniegā”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvu novadā bez PVN

Sestdien, 2024. gada 9. martā, plkst. 19.00 Balvu novada Nemateriālās kultūras mantojuma centrā “Upīte” notiks vienas no populārākajām un zināmākajām Latgales mūzikas grupām – “Bez PVN” – mūzikas un sarunu vakars, kuru papildinās #FKUpīte, kā arī grupu “Kei-Rei” un “Unknown Artist” piedalīšanās. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tukuma mākslas muzejs aicina

2024. gada 9. martā plkst. 12.00 Tukuma Mākslas muzejā (Harmonijas ielā 7, Tukumā) atklās akvareļu izstādi “Harijam Blunavam 100”. Mākslinieks Harijs Blunavs (1924-2006) ir viens no savas paaudzes izcilākajiem un ražīgākajiem akvarelistiem, bijis aktīvs Tukuma mākslinieku grupas dalībnieks, pazīstams arī kā talantīgs pedagogs. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.885957sec.