Ziemassvētku vecīša birojs 2008.gadā uzsāk savu darbu!

Ziemassvētku vecīša birojs Ziemupē šogad atkal jūs aicina! Jums ir brīnišķīga iespēja izbaudīt pašiem un ļaut bērniem sajust gaišo un mīlestības pilno svētku sajūtu sirsniņās kopā ar Ziemassvētku Vecīti un viņa brašajiem palīgiem Rūķiem brīvā dabā, pašā jūras krastā, Ziemupes stāvlaukumā.

Ar lielu prieku paziņojam, ka esam saņēmuši vēsti no Latvijas Ziemsvētku Vecīša Lapzemē!
Ziemsvētku Vecītim tīkams vēsums Latvijā iestāšoties no 30. novembra. Tieši tad viņš nolēmis atgriezties Ziemupē un pavadīt Ziemsvētku laiku kopā ar Latvijas bērniem līdz pat 30.decembrim.

30. novembrī plkst. 12:00 mums būs iespēja sagaidīt Ziemsvētku Vecīti un apsveikt ar atgriešanos Ziemupē nu jau trešo gada nogali pēc kārtas. Par godu šim brīnišķīgajam notikumam, visas dienas garumā Ziemupē notiks dažādas aktivitātes:

­ Ziemsvētku Vecīša sagaidīšana

­ Ziemsvētku tirdziņš

­ Ziemupes vietējo uzņēmēju jaunā veikala atvēršana

­ Pirmās Adventes dievkalpojums un svētku koncerts Ziemupes baznīcā

Ziemsvētku vecītis gaidīs lielus un mazus ciemiņus no 2008. gada 6.decembra līdz 23.decembrim un no 26. decembra līdz 30. decembrim.

Ziemsvētku Vecīša birojs Ziemupē ar Rūķa Rakstītāja palīdzību jau šobrīd pieņem grupiņu pieteikumus no bērniņu un uzņēmumu kolektīviem. Tālrunis pieteikumiem 29122204.
Ziemsvētku Vecīti būs iespējams satikt trīs laikos – plkst.11:00, 13:00 un 15:00.
Laipni lūgti viesoties arī bez iepriekšējas pieteikšanās, tomēr, ja vecāki vēlas, lai Ziemassvētku Vecītis sagādā bērniem mazas dāvaniņas, būtu vēlams to iepriekš pieteikt pa norādīto telefona numuru Rūķim Rakstītājam. Arī šogad Ziemassvētku Vecītis ciemiņus sagaidīs romantiskā noskaņā – pie ugunskura, vējainajā Ziemupes stāvkrastā. Tādēļ ciemiņiem jāsaģērbjas silti, piemēroti laika apstākļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45582414sec.