Notiks jautrs ziemas noslēgums Ozolkalnā

Svētdien, 15.martā no plkst.11:00 līdz 15:00 OZOLKALNA slēpošanas un atpūtas parkā, Cēsīs notiks ziemas sezonas noslēguma pasākums „Jautrās ziemas stafetes” aktīvās atpūtas baudītājiem, ģimenēm un draugu kompānijām.

„Jautrajās ziemas stafetēs” aicināts piedalīties jebkurš parka viesis bez speciālas iepriekšējas sagatavotības un bez vecuma ierobežojumiem. Stafetēs varēs piedalīties divu līdz četru dalībnieku komandas (dzimumam nav nozīmes). Pieteikties sacensībām var OZOLKALNA inventāra nomā, aizpildot anketu.

Stafetes tiks organizētas trīs ciklos ar vienas stundas intervālu. Starta laiki 11:30; 12:30; 13:30. Sacensties izveicībā, ātrumā un veiklībā varēs vairākās kategorijās, piemēram, kalnu biatlona stafetē un bērnu slalomā, kā arī būs iespēja izmēģināt nobraucienus ar pusprofesionālām kalnu ragavām. Izveicīgākie, atraktīvākie un ātrākie balvās saņems atlaižu kuponus OZOLKALNA vasaras pakalpojumiem.

Jaunākos parka apmeklētājus savā pajūgā vizinās Dienvidamerikas lamas no viesu nama „Rakši”. Ciemosies arī nesen Latvijas tirgū ienākusi ārstniecisko augu ekstraktu un ēterisko eļļu produkcija GreenDo. Firmas pārstāvji atraktīvā un aizraujošā veidā iepazīstinās publiku ar bagāto piedāvājumu klāstu un aicinās piedalīties ar tēju saistītas izdarībās un atrakcijās. Visa pasākuma laikā būs iespēja degustēt Jacobs kafiju.

Jāpiebilst, ka 15.marta plānotās aktivitātes neietekmēs slēpotāju un snovotāju iespējas atpūsties, jo kalnu biatlona stafete notiks OZOLKALNA labās puses trasē. Neskatoties uz tuvojošos pavasari, ir nodrošināts pietiekami labs sniega segums divām 500m garām nobraucienu trasēm, darbojas jaudīgais krēslu un divi T-Bar pacēlāji.

Pēc aktīvas darbošanās svaigā gaisā kalna galā apmeklētājus gaidīs laipnas saimnieces ar karstu zupu un uz ugunskura ceptām desiņām. Vecāki bez raizēm varēs baudīt ziemas pēdējās dienas, jo bērniem ir iespēja atpūsties mājīgajā rotaļu stūrītī kafejnīcas otrajā stāvā.

Vairāk informācijas par pasākumiem: www.ozolkalns.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42521691sec.