Minhauzena muzejs atsāk aktīvo tūrisma sezonu ar vairākiem jaunumiem

Šā gada maijā ar vairākiem jaunumiem sāksies aktīvā tūrisma sezona Minhauzena muzejā Duntē. Šīs sezonas īpašais notikums – Baltijas valstīs plašākās alus kausu ekspozīcijas atklāšana un atjaunotā Minhauzena muzeja 4 gadu un Meļu svētku 10 gadu jubilejas svinības, kas pēc Minhauzena kalendāra notiks 32. maijā, bet pēc tradicionālā - 23. maijā.

Sagaidot jauno tūrisma sezonu, Minhauzena muzejs iepriecēs apmeklētājus ar pazeminātām cenām un pavasara akciju - uzrādot Minhauzena muzeja apmeklējuma biļeti, naktsmītnei viesnīcā „Minhauzena Unda” Saulkrastos darba dienās 50 % atlaide.

Minhauzena muzejs atjaunots 2005. gadā Duntes muižā, un tas ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem muzejiem Latvijā, kas ar saviem neparastajiem eksponātiem piesaista gan vietējos, gan ārvalstu tūristus. Minhauzena muzeja pirmajā stāvā ir apskatāma Minhauzena slavas zāle, savukārt otrajā stāvā izveidota Latvijā vienīgā vaska figūru ekspozīcija, kur savu mājvietu radušas tādas slavenības kā maestro Raimonds Pauls, basketbola zvaigzne Uļjana Semjonova, Kārlis Ulmanis u.c.

Aktīvās atpūtas cienītājiem ir iespēja izstaigāt neparasto Minhauzena meža taku, kas ir garākā apses koka laipu taku Eiropā - 5. 3 km un stiepjas līdz pat jūrai. Ejot pa meža taku, apmeklētāji varēs sastapties gan ar uzpūsto mušu, krokodilu un lauvu, vilku ragavās, zaķi ar astoņām kājām un daudziem citiem eksponātiem. Bērniem plašas iespējas izklaidēties rotaļu zemē. Darboties sāks arī āra kafejnīca.

Šajā sezonā muzeja un meža takas apmeklējums pieaugušajiem maksās 1.50 latus, skolēniem un pensionāriem 1.00 latu katrs, savukārt pirmskolas vecuma bērniem ieeja muzejā un meža takā - bez maksas.

Minhauzena muzejs sezonas laikā atvērts katru darba dienu no plkst. 10.00 – 17.00, savukārt brīvdienās no 10.00 – 18.00.

Minhauzena muzejs gaida ciemos – pie mums viss ir patiess, tikai citādāks! Mēs atrodamies tikai lodes lidojuma attālumā no Rīgas, VIA Baltica 55 km, Limbažu rajona, Liepupes pagasta Duntē.

Grupām, kuras vēlas izmantot gida pakalpojumus, lūgums pieteikties iepriekš, zvanot pa telefonu 64065633 vai piesakot pa e – pastu [email protected]. Papildu informācija atrodama mājas lapā www.minhauzens.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 01.06.2024 Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri , 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Grupas "Skyforger" koncerts Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8.jūnijā plkst. 20.00 jaudīgi un vērienīgi vasaras koncertsezonu Valmieras estrādē atklās folkmetāla grupa “Skyforger”. | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 27.05.2024 Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.maijā plkst.16.00 Kultūrtelpā Akustika norisināsies apburošās soprānes Sonoras Vaices un meistarīgā pianista Andreja Osokina koncerts. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 31.05.2024 Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.3693049sec.