Latvijā tiek ieviesti specializēti taksometra pakalpojumi bērniem [3]

Tagad ar taksometru var droši braukt arī ar maziem bērniem, jo pilsētā pieejams jauns taksometra pakalpojums – Smile Baby Taxi. Taksometra automašīnas ir aprīkotas ar bērnu sēdeklīšiem, lai tajos droši un ērti pārvietotos vecāki ar bērniem.

SIA Smile Taxi ir radījusi jaunu taksometra pakalpojumu Smile Baby Taxi vecākiem un viņu bērniem. Mašīnas ir aprīkotas ar bērnu auto sēdeklīšiem, mitrām salvetēm un jaukām dāvaniņām mazajiem pasažieriem. Smile Baby Taxi piedāvā iespēju transportēt bērnus arī bez vecāku klātbūtnes – uz skolu, sporta nodarbībām vai bērnudārzu, tādejādi atslogojot vecāku ikdienu un mazinot nepieciešamību viņiem pašiem ar auto pārvadāt bērnu. Bērniņam braucot vienam pašam uz treniņu, no skolas vai bērnudārza, šoferis viņu sagaida, palīdz piesprādzēties sēdeklītī un pavada līdz namdurvīm. Smile Baby Taxi nodrošina arī bērnu grupu pārvadājumus uz pasākumiem, skolu un bērnudārzu.

”Ideja par šādu taksometra pakalpojumu man radās no ikdienas pieredzes. Man ir trīs bērni un ļoti aktuālas mūsdienīgu vecāku problēmas – kā droši un bez sarežģījumiem pārvadāt bērnus. Līdz šim neuzticēju savu bērnu taksometra šoferim, lai viņš aizvestu manu atvasi uz skolu vai pēc skolas uz nodarbībām, jo nebija īpaši bērniem paredzētu taksometru pakalpojumu,” stāsta Smile Baby Taxi idejas autors, uzņēmuma Smile Taxi valdes loceklis Aleksejs Ignatjevs.

Pakalpojumā Smile Baby Taxi radīšanā investēts vairāk kā viens tūkstotis latu, taču galvenās investīcijas nav novērtējamas naudā. „Ļoti daudz tika strādāts ar šoferiem, lai tos labi sagatavotu darbam ar bērniem. Detaļās pārdomājām pakalpojuma saturu. Bija būtiski izdarīt visu, lai vecāki justos droši laikā, kad viņu bērns brauc ar Smile Baby Taxi,” teic Aleksejs Ignatjevs. Viņš piebilst, ka projektu Smile Baby Taxi nevarētu realizēt, ja taksometru kompānija Smile Taxi nebūtu ieguvusi klientu uzticību un labu reputāciju.

Smile Taxi taksometra pakalpojumu ar bērnu sēdeklīti jau ir sniedzis pēc atsevišķa klienta pieprasījuma. “Pāris dienās, kopš nodrošinām jauno pakalpojumu, jau redzam, ka pēc tā ir pieprasījums. Cilvēki labprāt izmanto taksometru pakalpojumus, lai nogādātu bērnus uz skolu vai treniņiem, kā arī jaunās māmiņas izsauc bērnu taksometru, jo tas atvieglo pārvietošanos ar bērnu ratiņiem,” skaidro Aleksejs Ignatjevs.

Pašlaik vēl turpinās taksometru šoferu atlase. „Es pats testēju visus šoferus, īpašu uzmanību pievēršot darba pieredzei un tam, lai vadītājiem nebūtu pārkāpumu, jo vecāki mums uztic savus bērnus un mēs esam atbildīgi, lai brauciens būtu maksimāli drošs, ērts un kvalitatīvs,” norāda Aleksejs Ignatjevs. Viņš piebilst, ka ir iespējams noslēgt līgumu starp vecākiem un taksometru kompāniju, vienojoties par ilgstošu sadarbību un drošības noteikumiem.

„Viens no risinājumiem, kuru mēs piedāvājam vecākiem – tiem bērniem, kuru vecāki noslēguši līgumu par regulāriem pārvadājumiem, izsniedzam mobilo tālruni ar GPRS, kas ļauj vecākiem internetā sekot līdzi bērna atrašanās vietai. Šī iespēja vecākiem rada drošību sajūtu,” skaidro Aleksejs Ignatjevs.

Smile Baby Taxi taksometrus var atpazīt pēc vizuālā noformējuma – tie ir dzeltenā krāsā, ar īpašu marķējumu - Smile Baby Taxi uzlīmi.

Smile Taxi autoparkā pašlaik ir ērtas un ietilpīgas Ford Focus un Mercedes Benz Vito automašīnas, ar kurām sniedz pakalpojumus Rīgā, Jūrmalā un Rīgas rajonā.

Sīkāka informācija: www.babytaxi.lv

 

Par Smile Taxi

× Taksometru pakalpojumu uzņēmums Smile TAXI dibināts 2006. gadā un pašlaik uzņēmuma taksometru parkā ir 65 automašīnas.

× Smile TAXI ir Latvijas Vieglo taksometru nozares darba devēju organizācijas (LVTNDDO) biedrs no 2007. gada. LVTNDDO izveidota ar mērķi apvienot Latvijas vieglo taksometru nozares darba devējus sabiedriskai darbībai, sakārtot un nostabilizēt Latvijas vieglo taksometru tirgu, sekmēt tikai augstas kvalitātes vieglo taksometru pakalpojumu sniegšanu, kā arī pārstāvēt savu biedru un nozares intereses.

× 2009. gadā jūlijā pēc Latvijas Taksometru nozares darba devēju organizācijas (LVTNDDO) veidotā labāko taksometra kompāniju saraksta Smile TAXI ieņēma otro vietu. Topu veido, pamatojoties uz informāciju, kas tapusi sadarbībā ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju (LVRA) un datiem, ko sniedz Rīgas Domes Satiksmes Departaments.

× Smile TAXI šogad saņēma kvalitātes zīmi Tourist – Friendly. Tas apliecina, ka uzņēmums, kas saņēmis šo atzinību, nodrošina klientiem kvalitatīvus un drošus pakalpojumus un tā uzņēmējdarbība ir veidota, lai padarītu Rīgu par tūristiem labvēlīgu vidi.

× Pakalpojuma Smile Baby TAXI idejas autors ir Smile TAXI vadītājs Aleksejs Ignatjevs. Uzņēmuma vadītāja pienākumus viņš pilda no 2006. gada, pirms tam bijis taksometru pakalpojumu sniedzēja Taxi.lv vadītājs, kur viņa pakļautībā strādāja 200 cilvēki. Aleksejs Ignatjevs ir Latvijas Vieglo taksometru nozares darba devēju organizācijas padomes priekšsēdētāja vietnieks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 09/15/2009 14:42 kaut kā tak jāliek par sevi atcerēties, tad nu izdomā akciju tukšā vietā. visiem šoferiem izaudzē ūsas un taisa preses relīzi, ka īsti veči brauc ;)

2 zane 09/15/2009 14:30 Kā tad pirmie! Jūs neesat nekādi pirmie! un nevajag teikt, ka nebija pieejami iepriekš taxi pakalpojumi ar bērnu sēdeklīšiem. Es jau braucu ar Lady Taxi - viņiem jau kopš dibināšanas visos takšos bija bērnu sēdeklīši! Nu redz kā viņi nošpikoja un ceļ gaisā to kā savu ideju! fuj!

3 vaņa 09/10/2009 12:30 protams, protams...

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rixwell Gertrude Hotel
,


View Restaurant & Lounge
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24553585sec.