Pašā Rīgas centrā notiks Ziemassvētku tirgus

Laikā no 29.11. līdz 30.12.2010 līdzās tradicionālajām Ziemassvētku tirdzniecības norises vietām Rīgā darbu uzsāks «Mildas Ziemassvētku tirdziņš», kurš atrodas blakus Centrālajai stacijai.

Tirgus atradīsies «Mildas tirdziņa» teritorijā (E.Birznieka-Upīša, Elizabetes un Satekles ielu stūrī) un piedāvās vietējo pārtikas ražotāju preces, kā arī amatnieku, floristu un citu amatu meistaru sarūpēto produkciju.

«Mildas Ziemassvētku tirdziņā» ikviens varēs atrast mīļu, ar sirsnību gatavotu ziemassvētku dāvanu saviem tuvajiem. Šeit būs pieejami adventa vainagi un svētku dekori īpašai atmosfēras radīšanai ikvienā dzīves vietā. Tirdziņa teritorijā esošie veikaliņi piedāvās visplašāko pārtikas produktu klāstu svētku galdam, kā arī iepriecinās ar pievilcīgām cenām. Tirdziņa viesus priecēs izpušķota svētku egle, tur katru dienu varēs nobaudīt karstos dzērienus un piedalīties piparkūku darbnīcā.

«Mildas Ziemassvētku tirdziņš» būs atvērts katru darba dienu no plkst. 14:00 – 20:00, brīvdienās no 12:00 - 18:00.

«Mildas Ziemassvētku tirdziņa» atbalstītājiem un apmeklētājiem būs iespēja paveikt kādu labu darbu un ziedot līdzekļus Liepājas pilsētas domes sociālā dienesta bērnu nama Jauniešu istabas remontam. Minētais bērnu nams jau saņēmis Mildas tirdziņa ziedojumu Ls1000 apmērā, par ko nopirktas jaunas gultiņas.

Ziemassvētku laikā pašam «Mildas tirdziņam» apritēs pus gads un šajā laikā E.Birznieka-Upīša un Elizabetes ielas stūris pārvērties par pastāvīgu iepirkšanās vietu rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kur gaumīgās tirdzniecības vietās iespējams iegādāties kvalitatīvu Latvijā ražotu pārtiku un citus izstrādājumus.

Mildas tirdziņā savu produkciju piedāvā 37 dažādu nozaru uzņēmumi, starp tiem tādi Latvijā labi zināmi ražotāji kā «Daugava», maizes ceptuve «Lāči», «Trikātas siers», «Rēzeknes gaļas kombināts», «Milda», «Ķekavas broileri», «Saldus pārtikas kombināts», «Ragaciema zivis» u.c. Kopējā tirgus teritorija sastāda 1600m2 un tas nodrošina darba vietas 150 strādājošajiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts Madonas novadā Madonas TIC
Muzeji ir brīnišķīga vieta, kur vēsture satiekas ar tagadni un nākotni, kur ir iespēja sabiedrību iepazīstināt ar vēsturi un aicināt novērtēt | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Jūrmalas TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63048291sec.