Galleria Riga aicina iesaistīties piparkūku pilsētas veidošanā

Kaut arī aiz loga iestājies lietainais rudens, mēs pat nemanīsim, kā piesteigsies burvīgais laiks, kad ikvienu māju piepildīs piparkūku smarža. Kurš gan no mums bērnībā nav lasījis pasaku par Ansīti un Grietiņu un piparkūku namiņiem vai arī par piparkūku vīriņu vārdā Kraukšķītis?

Atceroties bērnību un piparkūku smaržu, jaunais tirdzniecības centrs „Galleria Riga”, kas atrodas mūsu galvaspilsētas centrā – Dzirnavu ielā 67, aicina visus iedzīvotājus iesaistīties unikālā Ziemassvētku projektā – miniatūrās Rīgas piparkūku pilsētas veidošanā. Projekta ietvaros tirdzniecības centrā tiks uzbūvēta milzu Piparkūku pilsēta, kura radīs īpašo noskaņu, kas raksturīga tikai gada baltākajiem un ģimeniskākajiem svētkiem - Ziemassvētkiem.

Cenšoties realizēt šo ideju pēc iespējas labāk, t/c „Galleria Riga” piesaista dažādu jomu speciālistus un sadarbības partnerus, ar kuru kopīgiem spēkiem mēs varēsim veiksmīgi sasniegt izvirzīto mērķi – izveidot grandiozu Piparkūku pilsētu kā dāvinājumu mūsu galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem – miniatūru Rīgu, kas veidota no piparkūku mīklas.

Ikviens Latvijas iedzīvotājs ir laipni aicināts piedalīties šī projekta tapšanā, radīt savu piparkūku namiņu, jebkuru Rīgas celtni, piemēram, savu māju, skolu vai iemīļotu kafejnīcu vai arī kādu no visiem labi zināmiem tūrisma objektiem, tādējādi paplašinot un dažādojot Piparkūku pilsētu.

Izgatavotos piparkūku namiņus aicinām nogādāt t/c „Galleria Riga” līdz š.g. 26.novembrim, iepriekš piesakot savu vizīti pa e-pastu: [email protected] vai tālr. 67307000.

Projekta ietvaros tiks organizēti arī vairāki piparkūku namiņu celšanas pasākumi, piemēram, sadarbībā ar Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu, Rīgas Tūrisma un
tirdzniecības skolu u.c. Tā kā ieplānoti ir daudzi interesanti pārsteigumi, t/c „Galleria Riga” apmeklētāji varēs ne tikai uzlādēties ar svētku noskaņu, bet arī piedalīties saistošās izklaidēs.

„Tā kā „Galleria Riga” vecākais brālis „Galleriet Bergen” Norvēģijā Piparkūku pilsētas projektam šogad atzīmē jau 20.gadadienu, esam vairāk nekā pārliecināti, ka ar šādu Piparkūku pilsētu kopīgiem spēkiem mēs ieviesīsim jaunas svētku svinēšanas tradīcijas Rīgā. Turklāt šī pilsētiņa būs jauks pārsteigums ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī mūsu valsts galvaspilsētas viesiem!”, komentē t/c „Galleria Riga” direktors Arnis Veisbārdis.

„Galleria Riga” piparkūku projekta īstenošanā piedalās Rīgas Tehniskās universitātes studenti, kuri veido pilsētiņas pamatni, materiālus pilsētas būvniecībai nodrošina būvniecības un saimniecības prešu veikals K-rauta, par mīklu un citiem gardumiem piparkūku namiņu veidošanai gādā Iļģuciema maiznīca, Rimi Latvia, Dansukker, Laima u.c.

K-rauta mārketinga komunikāciju nodaļas vadītāja Ieva Zlaugotne norāda: „Lai piparkūku pilsētiņa iegūtu drošu pamatu un vēl ilgi priecētu Latvijas iedzīvotāju acis, mēs kā būvmateriālu jomas speciālisti esam uzņēmušies piegādāt nepieciešamos materiālus pamata izveidošanai. Tāpat arī K-rauta izveidos savu piparkūku veikalu, lai papildinātu miniatūro Rīgas pilsētu. Ticu, ka šī kļūs par neatņemamu Ziemassvētku tradīciju, un piparkūku pilsētiņa ar katru gadu kļūs lielāka un greznāka.”

Piparkūku pilsēta būs apskatāma t/c „Galleria Riga” 7.stāvā laikā no pirmās Adventes līdz 15.janvārim – vecajam Jaunajam gadam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Biznesa augstskola Turība
,


1st-studio.com
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17900705sec.