Ķīpsalas halle piedzīvo gardas Ziemassvētku pārvērtības

Kas nezina, kāda izskatās Ķīpsalas halle? Un kā tā pārvēršas, gaidot Ziemassvētkus?

Šogad Ķīpsalas halle ieguvusi jaunu veidolu no gardas piparkūku masas un saldas cukura glazūras ar “Expo Cafe” šefpavāra Egīla Grīnfelda gādību – ir izveidota Piparkūku Ķīpsalas halle, kas savas aprises prezentēs gan “Galleria Riga” Piparkūku pilsētā, gan piparkūku mājiņu izstādē Rīgas Ziemassvētku koncertos Ķīpsalā.

Piparkūku Ķīpsalas halles veidošanā izmantoti 3 kilogrami pašgatavotas piparkūku mīklas, 3 kilogrami pūdercukura un īpaša pūdercukura veidošanas masa, no kuras tapis Ķīpsalas halles stāvlaukums, autoparks, greznā Ķīpsalas egle un pat sētas sniegavīrs.

Kā stāsta Egīls Grīnfelds, “piparkūku cepšana pirms Ziemassvētkiem ir neatņemams svētku gaidīšanas notikums un lieliska atpūta un ģimenes kopābūšana, savukārt Piparkūku Ķīpsalas halles veidošana bija izaicinājums un arī mana debija ēku būvniecībā, kas, piepalīdzot kolēģiem, vainagojās panākumiem”.

“Galleria Riga” Piparkūku pilsētā Piparkūku Ķīpsalas halle būs skatāma no 9. līdz 24. decembrim, savukārt pašos Ziemassvētkos piparkūku gardums ceļos atpakaļ uz Ķīpsalu un ieņems goda vietu Rīgas Ziemassvētku koncertā, kurā 25. un 26. decembrī, līdzās populārām Ziemassvētku dziesmām iemīļotu mākslinieku izpildījumā, laipni uzņems arī Latvijas bērnunama bērnu darināto piparkūku mājiņu izstādi.

Pēc tam līdz pat janvāra beigām izstāžu, konferenču un koncertu norises vieta savā piparkūku tērpā atkal būs skatāma “Galleria Riga”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Avis
,


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10436916sec.