Valentīna dienā Rīgā notiks romantisks koncerts

14. februārī – vismaigākajā, visromantiskākajā gada dienā Lielajā Ģildē notiks koncerts Tev pieder visa mana sirds!, kurā romantiskus mīlas duetus no operām un operetēm, kā arī Johana Štrausa mūziku atskaņos Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā un solisti Inga Šļubovska, Juris Ādamsons un Viesturs Jansons.

Valentīndienas koncerts ir Mārtiņa Ozoliņa darbības sākums orķestra „Rīga” mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģenta statusā. Koncerta sākumam diriģents ir izvēlējies Johana Štrausa valsi „Pie skaistās, zilās Donavas”. Pirmajā daļā līdzās Vīnes komponista Volfganga Amadeja Mocarta operu duetiem, kā Papageno un Papagena, Cerlīna un Dons Žuāns, skanēs arī itāļu komponista Gaetāno Doniceti operas „Mīlas dzēriens” fragmenti.

Koncerta otrā daļa sola atkalredzēšanos ar tēliem un valdzinošām melodijām no Johana Štrausa operetes „Sikspārnis”, Imres Kalmana „Silva” un Franča Lehāra operetēm „Jautrā atraitne” un „Smaidu zeme”. Skanēs arī Johana Štrausa valsis „Dienvidu rozes” un ātrā polka „Eljen a Magyar!”.

Koncerta solisti – Inga Šļubovska un Juris Ādamsons ir jau seni skatuves partneri gan Latvijas Nacionālajā operā, gan Rīgas Muzikālajā teātrī, kas vēl pirms pāris gadiem iestudēja operetes. Valentīndienas koncertā viņiem pievienosies Viesturs Jansons ar Nemorīno romanci un duetu no operas „Mīlas dzēriens”, un slaveno Rozalindas un Eizenšteina Pulksteņa duetu no operetes „Sikspārnis”.

Ar programmu „Tev pieder visa mana sirds!” Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” aicina: Mīlēsim viens otru un būsim laimīgi!

Koncerts notiks Lielajā Ģildē 14. februārī plkst. 19.00. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena no Ls 4 līdz Ls 10. „Biļešu paradīzes” kasēs, uzrādot apliecību, pieejamas atlaides pensionāriem un studentiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 05.05.2024 Mārča Auziņa solo programma Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Rija Domus Hotel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50071096sec.