Gulbenes - Alūksnes šaursliežu dzelzceļā norisināsies pavasara Saulgriežu sagaidīšana

Bānītī visi Zaķi brauks "pa zaķi"!
2011.gada 24.aprīlī Gulbenes - Alūksnes šaursliežu dzelzceļā norisināsies pavasara Saulgriežu sagaidīšana Bānīša zaķu sabiedrībā.
Par godu Lieldienu zaķu salidojumam vilciens uz ierasto svētku norises vietu - pasakaino Papardes mežu dosies plkst.13:00 no Gulbenes dzelzceļu stacijas.
Visus interesentus aicinām piedalīties tradicionālajās svētku izdarībās un atrakcijās, kopā svinot gaismas un dzīvības uzvaru pār tumsu. Šogad pateicoties a/s "Madona" atbalstam tiks rīkots vērienīgs olu ēšanas turnīrs. Izmantojot vienu no tradicionālākajiem Lieldienu simboliem kopīgi piedalīsimies veiklības stafetēs, olu kaujās un skaistākās olas konkursā. Šūposimies, līksmosim, lai šajā vasarā knišļi un odi nelīp klāt. Bērniem un vecākiem būs iespēja darboties Bānīša zaķu radošajā darbnīcā.
Pavasara saulgriežu svinētājiem būs iespēja nobaudīt Lieldienu maltīti «Meža zaķu krodziņā». Par pasākuma līksmību rūpēsies Bānīša aktieri “Cibris & Co", Bērzu sākumskolas audzēkņi un skolotāji. Pasākuma galvenais viesis būs šlāgergrupa "Baltie lāči".
Pēc pasākuma svētku vilciens Gulbenes dzelzceļā stacijā atgriezīsies plkst.16:45. Ar a/s "Pasažieru vilciens" atbalstu vilciens no Rīgas dzelzceļa stacijas uz Gulbeni aties plkst.08:25 un no Gulbenes uz Rīgu plkst.17:05.
Sīkāka informācija un iepriekšēja biļešu rezervēšana pa tālruņiem 20228884 20228884 ; 64473037 64473037 vai e-pastu [email protected]. Biļetes cena 5 Ls (vilciena biļete + piedalīšanās pasākumā), bērniem līdz 6 g.v. (ieskaitot) - pasākums par brīvu. Visiem Zaķis(-e) uzvārda īpašniekiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, pasākums būs par brīvu.
Lieldienu pasākumu organizē SIA “Gulbenes-Alūksnes bānītis" sadarbība ar a/s “Pasažieru vilciens", piedaloties a/s "Madona", valsts a/s "Latvijas dzelzceļš", SIA "LDz Ritošā sastāva serviss" un šlāgergrupai "Baltie lāči".
Šogad bez Lieldienu brauciena Gulbenes - Alūksnes bānītī, kas ir vienīgais regulāri kursējošais šaursliežu dzelzceļš un valsts nozīmes kultūras piemineklis, tiks rīkoti vēl citi atpūtas un izklaides pasākumi, un kā ierasts ikdienā divas reizes dienā vilciens veic regulāros pasažieru pārvadājumus starp Gulbeni un Alūksni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29380703sec.