Rīgā sāk darboties gaisa restorāns

Rīgas iedzīvotāji un viesi jau no trešdienas, 15. jūnija, var apmeklēt gaisa restorānu Dinner in the Sky®, kas tiks uzstādīts pilsētas centrā – Strēlnieku laukumā. Tas darbosies līdz 18. jūnija vakaram.

Dinner in the Sky® ir apceļojis vairāk nekā 30 pasaules valstis, un šogad viens no tā galamērķiem ir arī Latvija. Šis gaisa restorāns piedāvā trīs tūres: "Šampanietis debesīs", "Pusdienas debesīs", "Vakariņas debesīs". Katrā tūrē var piedalīties 22 cilvēki. Šampanietis debesīs ir dienas pirmās puses piedāvājums ar vieglām uzkodām un šampanieti. Pusdienas debesīs ir tūre ar uzkodām, pamatēdienu un desertu. Savukārt Vakariņas debesīs sākas arī ar uzkodu baudīšanu, tam seko sālāti, pamatēdiens un deserts. Gaisa restorāna viesi varēs baudīt arī ēdienam pieskaņotus dzērienus – Pannier šampanieti, vīnus no World Wide Wines kolekcijas u.c. Tas viss tiks pasniegts atbilstošos traukos, kurus nodrošina uzņēmums "Gemoss" – Baltijā lielākais, specializētais veikals bāriem, restorāniem un viesnīcām. Cenas no Ls 20 līdz Ls 99. Pasākuma biļetes var iegādāties www.dinnerinthesky.lv un pasākuma laikā tā norises vietā.

"Šogad Dinner in the Sky® pirmo reizi notiek Baltijas valstīs. Pagājušajā nedēļa pusdienoju šajā gaisa restorānā mūsu kaimiņzemes galvaspilsētā Tallinā. Tas bija patiešām fantastisks notikums – maltīte ar piedzīvojuma garšu un debešķīgām izjūtām, kas radīja pozitīvu noskaņojumu visai dienai! Tāpēc iesaku ikvienam šonedēļ Rīgā izbaudīt pusdienas vai vakariņas 50 metrus virs zemes līdz ar Vecrīgas māju jumtiem. Tā ir interesanta pieredze!" aicina projekta producenta Latvijā SIA "Engage" pārstāvis Uldis Kalniņš.

Dinner in the Sky® apmeklētāji var izbaudīt neaizmirstamu skatu uz Daugavu un Vecrīgu no 50 metru augstuma, un tas ir projekts, kas atbilst diviem zelta principiem: ekskluzivitāte un drošība. Klienti saņem ekskluzīvu izklaidi, ievērojot augstākos drošības standartus. Visas koncepcijas ir izstrādātas, vadoties no Vācijas normas DIN 4112. Produkti ir ražoti Beļģijā ar stingru Rheinland TÜV kontroli.

Pasākumu atbalsta arī TOI TOI Latvija, piedāvājot gan personālam, gan arī apmeklētājiem vislabākās Latvijā pieejamās sanitārās sistēmas. Šī kompānija ir ne tikai pieprasītākā kompānija sanitāro risinājumu joma, bet arī ar vislielāko pieredzi biotualešu un pasākumu tehnisko servisu nodrošināšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Ventspils TIC
,


Nikos Travel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53281903sec.