Ceļojošā foto izstāde «Zaļš gar acīm»

Aizsargājamās teritorijas ir vitāli svarīga mūsu kopīgā dabas mantojuma sastāvdaļa. To mērķis ir sugu un ekosistēmu saglabāšana. Turklāt tās arī sniedz iespēju saudzīgai apskatei, izpratnei un baudīšanai. Mūsdienu pasaulē ar tās augsti attīstītām tehnoloģijām šīs teritorijas kalpo kā saikne ar dabu tās pirmatnējā veidolā – neskartu, neprognozējamu, tādu, kas dzīvo pēc saviem likumiem, saikne ar mūsu pirmsākumiem un dzīvību tās plašākajā nozīmē. Lai saglabātu mūsu dabas mantojumu nākamajām paaudzēm, ir ļoti svarīgi izprast tā nozīmi mūsu dzīvē.

Ķemeru nacionālā parka teritorijā norisinājās vairāku Eiropas valstu dabas fotogrāfu plenērs „Fotogrāfi Latvijai”, kura mērķis bija popularizēt mazpazīstamas  Latvijas dabas vērtības Eiropā. Plenēru organizēja skotu dabas fotogrāfs Nials Benvī.

Savukārt PA ‘’Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra’’ sadarbībā ar Ķemeru nacionālā dabas parka darbiniekiem šo ceļojošo foto izstādi vēlas parādīt arī ogrēniešiem, lai iepazīstinātu un izglītotu sabiedrību par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām. Izstādē aplūkojamo dabas fotogrāfiju autori ir pasaulē pazīstami dabas fotogrāfi, gan dabas aizsardzības pārvaldes darbinieki.

Foto izstādi varēs aplūkot no 01.11.2011 .- 19.11.2011. Ogres kultūras centra mazajā zālē. Plānots foto izstādi  izvietot arī novada  pagastos, ja par to radīsies interese.

Fotoizstādes noslēgumā  notiks lekcija par dabu, tās vērtībām un aizsardzību, kurā varēs piedalīties ikviens interesents, bet sīkāka informācija  par noslēgumu vēl sekos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 18.05.2024 DZELTENAIS SKRĒJIENS | Engurē Tukuma TIC
Vai esi jau izplānojis, kā pavadīsi 18.maiju? Engurē tevi gaida aizraujošs skrējiens. Piesaki savu dalību līdz 14.05. un saņem personalizētu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42174602sec.