Vidzemes Olimpiskajā centrā jaunas ekskursiju programmas

Vidzemes Olimpiskais centrs (VOC) ziemas sezonā savus apmeklētājus iepriecina ar jaunām ekskursiju programmām grupām, kas iekļauj gan izziņas, gan aktīvās atpūtas elementus. Programmas piedāvājums lejupielādei šeit!

Ekskursijā “Izzini, kas mīt VOC” skolēniem un citiem interesentiem ir iespēja tuvāk iepazīties ar vienu no Latvijas nozīmīgākajām sporta būvēm – Vidzemes Olimpisko centru. VOC draugi parādīs un pastāstīs, kāda šeit ir dzīve, ko šeit var darīt un kas jau ir piedzīvots.

Ekskursijas programmas laikā, kuras ilgums ir no 2,5 līdz 3 stundām, pagūsiet uzzināt, ko nozīmē būt vienmēr kustībā, kā šeit ir iedzīvojies sportiski un muzikāli aktīvais dzīvesveids, un kā pukst VOC sportiskā sirds. Tā ir vieta, kur mīt “ledus mašīna”, 10 000 Kanādas kļavas dēlīši un 3500 krēsli!

Tāpat arī gūsiet iespēju satikties ar vairākiem Olimpisko spēļu dalībniekiem, uzzināt interesantus faktus “par un ap” sportu un izprast, kāpēc aktīva un veselīga dzīvesveida nepieciešamība ir tik aktuāla mūsdienu cilvēka dzīvē.

Visbeidzot ekskursijas dalībnieki paši piedalīsies interaktīvu jautājumu un atbilžu uzdevumos grupās, kā arī ekskursijas noslēgumā varēs baudīt VOC viesmīlību, izmēģināt spēkus kādā no piedāvātajām bērniem un jauniešiem tik nozīmīgajām sportiskajām aktivitātēm, kā arī cienāties ar veselīgu kārumu!

Noteikti būs jauni iespaidi, izdzīvotas jaunas emocijas un iegūta noderīga informācija, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem.

Pieteikumus ekskursijas programmai Vidzemes Olimpiskajā centrā gaidīs vismaz 2 nedēļas pirms jūsu ieplānotā ekskursijas datuma!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70125008sec.