Krāslavas "Rudo sestdiena" kļūs par tradīciju

Sestdien Krāslavā notikušajā 1. Rudo saietā pulcējās pietiekoši daudz interesentu, organizētājus pat lielais apmeklētāju skaits pārsteidz. Tik veiksmīgs pasākums izdevies tieši tāpēc, ka vienuviet draudzīgā atmosfērā sev atrada ar ko nodarboties gan nopietnie, gan ne tik nopietnie. Izklaides iespējas atradās visiem.

Uz pasākumu aicināti bija visi – dabīgie un mākslīgie rudo matu īpašnieki, kā arī visi, kam tādi sastopami radu, draugu, bērnu vai mājas mīluļu lokā. Šāda veida saiets tika organizēts pirmo reizi, un iespējams tieši tāpēc cilvēki bija tik apmierināti. Līdz ar to viesu vidū bija daudz apmeklētāju no citiem Latvijas reģioniem, ne tikai vietējie. Atmosfēra bija pat tik iedvesmojoša, ka blondīņi un tumšmati bija gatavi mainīt savu izskatu un frizieru meistardarbnīcās tika pie rudas galvas rotas. Papildus tam bija pieejamas dažnedažādas atrakcijas – auto un moto kross, zivju zupas vārīšana un pankūku cepšana, piepūšamās atrakcijas, iesūtīto dzīvnieku foto izstāde un konkurss.

Pēc reģistrācijas datiem, kas tieši saistīta ar rudiem cilvēkiem vai tādiem mājdzīvniekiem, pasākumā ieradās ap 100 dalībnieku. Taču jāpievieno vēl līdz 300 apmeklētāju, kas reģistrāciju neveica.

Pārsteidza dalībnieku - dzīvnieku nenovērtējamais šarms. Bērnus vizināja rudi zirgi, par visu elku kļuva trusis Šeldons un fotoizstādē uzvaru izcīnīja rudi strīpains kaķēns. Kāds cits trusis savukārt tika pie rudas ļipas, lai iederētos kopējā stilā.Runājot par turpmākajiem plāniem, šī ideja noteikti tiks ieviesta par tradīciju. Krāslavas tūrisma informācijas centrs cer, ka ar gadiem "Rudo sestdiena" būs tikpat populāra kā Zvejnieksvētki vai Baltā nakts. Nevar noliegt, ka jāpiestrādā pie lielāka akcenta un uzmanības tieši rudmatiem, jo šoreiz pasākums vienlīdz lielu prieku sagādāja gan viņiem, gan visiem pārējiem. Lielākā vērtība pirmajam mēģinājumam noteikti ir un paliek spēja apvienot jautros un savdabīgos ar nopietnajiem un nosvērtajiem.

Vairāk informācijas par pasākumiem Krāslavā interneta vietnē www.kraslava.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52815294sec.