Radisson un BalticMiles īstenojuši kopīgu labdarības projektu

Septembris ir Atbildīgas uzņēmējdarbības mēnesis Carlson Rezidor viesnīcu grupā un tā ietvaros visas Radisson Blu un Park Inn by Radisson viesnīcas Baltijā sadarbībā ar BalticMiles lojalitātes programmu īstenoja kopīgu labdarība projektu, lai palīdzētu cilvēkiem, kuri nonākuši grūtībās.

Ziedojumi tika vākti no 15. līdz 23.septembrim visās Radisson Blu un Park Inn by Radisson viesnīcās Rīgā, Tallinā, Viļņā, Kauņā un Klaipēdā. Viesnīcu un BalticMiles darbinieki, kā arī viesi un klienti tika aicināti ziedot dažādas ikdienā nepieciešamas lietas tajā skaitā apģērbu, virtuves piederumus, traukus, gultas veļu, segas, rotaļlietas, spēles, bērnu grāmatas un kancelejas piederumus.

Kopā tika saziedotas 4853 lietas, kuras šīs nedēļas laikā tiks nogādātas vairākām labdarības organizācijām un bērnu namiem visā Baltijā.

Ronalds Smithjes, reģionālais direktors Radisson Blu viesnīcām Baltijas valstīs: ''Rezidor Atbildīgas uzņēmējdarbības programma tika aizsākta 1989.gadā un balstās uz trīs galvenajiem pīlāriem: viesu un darbinieku veselība un drošība, ētisko un sociālo normu respektēšana uzņēmumā un kaitīgās ietekmes uz vidi samazināšana. Katru gadu septembrī Rezidor viesnīcas visā pasaulē šīs programmas ietvaros organizē dažādas aktivitātes. Labdarības projekts, kuru mēs īstenojām kopā ar BalticMiles nebija tikai vienkārša ziedojumu vākšanas akcija, bet arī Atbildīgas uzņēmējdarbības iniciatīvas popularizēšana starp uzņēmumu darbiniekiem un viesiem, lai iedrošinātu viņus uzņemties sociālo atbildību un ikdienā izmantot ikvienu iespēju, lai palīdzētu līdzcilvēkiem. Mēs augstu novērtējam mūsu sadarbību ar BalticMiles šīs kampaņas ietvaros un ceram uz kopīgu projektu realizēšanu arī nākotnē''.

Kampaņas laikā ikviens ziedotājs varēja saņemt 50 BalticMiles punktus, kā arī publicēt savu labo darbu stāstus un bildes īpaši izveidotā BalticMiles Facebook platformā, lai piedalītos konkursā par iespēju laimēt BalticMiles punktus vai nedēļas nogali 2 personām kāda no Radisson Blu viesnīcām Baltijā. Gabi Kool, BalticMiles izpilddirektors: ''Labdarībai vienmēr ir bijusi nozīmīga loma BalticMiles programmā. Mūsu programmas dalībniekiem visu laiku tiek piedāvāta iespēja ziedot savus uzkrātos punktus labdarības projektiem gan vietējā, gan starptautiskā līmenī. Šoreiz mēs spērām soli uz priekšu un kopā ar mūsu līdzīgi domājošajiem partneriem Radisson Blu un Park Inn by Radisson viesnīcām aicinājām visus mūsu programmas dalībniekus Baltijas valstīs pievienoties mūsu idejai, lai ziedojot un daloties ar savu pieredzi Facebook, izrādītu līdzjūtību un atbalstu tiem, kuriem nepieciešama palīdzība. Vairāk kā 700 cilvēku atdeva savas balsis BalticMiles Facebok lapā par labāko stāstu autoriem, kas vēlreiz apliecina to, ka daudziem no mums labdarības tēma ir aktuāla. Mums ir ļoti svarīgi to apzināties, tāpēc arī nākotnē BalticMiles turpinās aktīvi atbalstīt ar labdarību saistītus projektus''.

Rezidor viesnīcu grupa ir viens no visātrāk augošajiem viesnīcu uzņēmumiem pasaulē. Grupas portfelī ietilpst vairāk nekā 430 atvērtas vai rekonstruējamas viesnīcas ar vairāk nekā 95, 000 istabām vairāk kā 70 pasaules valstīs.

Papildu informācija pieejama interneta vietnē www.radissonblu.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Ventspils TIC
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.638309sec.