Balttour: atpūtas un tūrisma iespējas piedāvās Kokneses un Skrīveru novads

Kokneses un Skrīveru novadus vieno - Daba – Daugava – Aktīvā atpūta un ceļotājiem veidoti maršruti, kas ļauj gūt un uzkrāt patiesi pozitīvas emocijas!

Izstādē Skrīveru novads iepazīstinās ar savu uzņēmēju un amatnieku ražojumiem un pakalpojumiem. Par Skrīveriem atraktīvi stāstīs divi jauki tēli Susuris un barons Sīverss, kuri aicinās apmeklētājus doties un iepazīt Skrīveru novadu: kultūrvēsturi un A. Upīša "Zaļās zemes" vietas, interesantus apskates objektus, kā arī apmeklēt ikgadējos un tradicionālos notikumus Skrīveros 2013. gadā: Pavasara gadatirgus un mājamatnieku izstāde - Prezentācija "Ieraugi no jauna" 28. aprīlī, Muzeja nakts "Susurs iziet zaļumos" 18. maijā; Skrīveru novada svētki '"Mūza" 29. jūnijā, Skrīveru novada sporta svētki "Dienvidi - Ziemeļi" un futbolballe 27. jūlijā, dabas un aktīvās atpūtas cienītājiem - Skrīveru Nūjošanas 3. festivāls 16.novembrī.

Sestdien un svētdien stenda apmeklētāji varēs līdzdarboties un pārbaudīt savu erudīciju par svarīgākajiem notikumiem un faktiem, un pašu personīgiem piedzīvojumiem "iz'dzīves" Skrīveros. Ikviens varēs nopelnīt balvas no Skrīveru novada "Prezentācijas groza".

Kokneses tūrisma centrs aicinās uz lielākajiem pasākumiem novadā: "Sama modināšanas svētkiem" 18. maijā un Kokneses novada svētkiem 13. jūlijā. Novada svētku laikā notiks Kokneša kausa izcīņa Latvijas Spēkavīru 2013. gada čempionāta posma ietvaros.

"Kokneses fonda" pārstāvji stāstīs ar iespējām piedalīties Likteņdārza īstenošanā. Ikviens stenda apmeklētājs, piedaloties "Likteņdārza draugu alejas" akcijā un iegādājoties savu bruģakmeni, turpinās jau uzsākto bruģakmens ceļu uz amfiteātri. Savukārt uz koka plāksnītēm uzrakstot vēlējumu Latvijai 100. dzimšanas dienā, būs iespēja papildināt Likteņdārza vēlējumu sienu. Fonda pārstāvji informēs arī par šā gada jaunumiem – laulībām Latvijas sirdī – Likteņdārzā!

Amatu centrs "Mazā kāpa" aicinās ekskursijās ar līdzdarbošanos ādas suvenīru tapšanas darbnīcā. Interesentiem amatniece Inese Kāpiņa palīdzēs izgatavot atslēgu piekariņus ar izvēlēto monogrammu.

Tūrisma speciālisti iepazīstinās ar Skrīveru un Kokneses tūrisma piedāvājumu, izplatīs informatīvos bukletus un kartes ceļotājiem.

Aicinām iepazīt Kokneses un Skrīveru novadus! 

Vairāk informācijas interneta vietnē www.kokneseturisms.info

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46699691sec.