Balttour: TRAVEL TIME prezentēs ceļojumu uz Antarktīdu

No 2013. gada 8. līdz 10. februārim norisināsies 20. starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus Balttour 2013. Par ceļojumu aģentūras TRAVEL TIME aktivitātēm Balttour laikā informē aģentūras direktors un īpašnieks Ēriks Lagzdiņš.

"Balttour laikā prezentēsim divus pavisam jaunus ceļojumus uz Antarktīdu un Indonēziju 2014. gadam. Grupas ceļojums uz Antarktīdu būs ar kruīza kuģi, ceļojumā dosimies no Dienvidamerikas puses. Šis ceļojums būs jauns atklājums arī man, jo Antarktīdā vēl neesmu bijis un uz turieni došos kopā ar grupu. Ja ceļotājiem būs vēlme, varēs pagarināt ceļojumu un doties uz Brazīliju," informē Ēriks Lagzdiņš.

Balttour izstādes laikā TRAVEL TIME piedāvās iegādāties apmēram desmit grupu ceļojumus uz eksotiskajiem galamērķiem, kā Dienvidamerika, Austrālija, Jaunzēlande, Aļaska, Madagaskara un Dienvidāfrika. Protams, tiks piedāvāti arī individuālie un ceļojumi no sadarbības partneriem. Ēriks Lagzdiņš ar prieku atzīst, ka kopā ar TRAVEL TIME 2013. un 2014. gadā būs iespējams apceļot visus kontinentus, ieskaitot Antarktīdu.

Nav aizmirsts arī par īpašajiem cenu piedāvājumiem, Balttour laikā varēs iegādāties TRAVEL TIME piedāvātos ceļojumus par cenām, kas zemākas kā parasti.

Ēriks Lagzdiņš aicina doties uz Havaju salām un ASV vai Japānu un Dienvidkoreju: "Šī gada aprīļa beigās piedāvājam doties ceļojumā uz Havaju salām un papildus pēc izvēles doties uz Japānu un Dienvidkoreju vai ASV. Havaju salas atrodas 12 laika joslu attālumā no Latvijas un salas iespējams apmeklēt gan ierodoties no Japānas, gan ASV puses. Šī iemesla dēļ papildus piedāvājam pēc izvēles apskatīt Japānu un Dienvidkoreju, uz kurieni došos kopā ar grupu pats un ASV, ko ceļotājiem izrādīs kolēģis. Ceļotāju aktivitāte ir liela un pašlaik uz ceļojumu ir brīvas aptuveni astoņas vietas. Tā kā ceļotgribētājiem uz Havaju salām un ASV vai Japānu ir jāpasteidzas."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.traveltime.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 04.05.2024 Pavasara gadatirgus Ērgļos Madonas TIC
4. maijā no 8.00 līdz 14.00 Ērgļos Oškalna ielā notiks Pavasara gadatirgus. Katrs varēs iegādāties sev nepieciešamo pavasarī dārzam, mājai vai | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96422291sec.