Jaunķemeri: 8 stundas miega, 8 stundas darba un 8 stundas atpūtas

Pavasaris nāk ne tikai ar plaukstošiem ziediem, zaļo zāli un putnu čivināšanu, bet arī ar ziemas radīto nogurumu un tā atstātajām sekām. Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir atradis risinājumu pavasara nogurumam un informē par pašsajūtas uzlabošanu, tuvojoties vasaras sezonai.

Viena no vietām, kur rast spēku un atjaunoties ir rehabilitācijas centrs Jaunķemeri. Vairāk par ķermeņa un prāta atjaunošanos informēja Jaunķemeri mērketinga menedžere Tatjana Dāboliņa.

"Lai aizdzītu pavasara nogurumu un sagatavotos vasaras sezonai, rehabilitācijas centrs Jaunķemeri iesaka Imunitātes programmu "Veselības formula", Ajūrvēdas kūri svara samazināšanai un detoksikācijai un sulu kūri," tā Tatjana Dāboliņa.

Rehabilitāciajs centrs "Jaunķemeri" informē: "Imunitāte ir mūsu organisma ierocis cīņā pret acīmneredzamu ienaidnieku – mikroorganismiem. Imūnsistēmu var novājināt krasa laika apstākļu maiņa, ilgstošs stress, slimošana, kā arī fiziski smags darbs, pārslodze un kaitīgie ieradumi. Tāpēc ikvienam ir svarīgi savlaicīgi parūpēties par savu veselību sabalansējot darbu un atpūtu, regulāri vēdināt telpas, rūpēties par higiēnu, kā arī lietot sabalansētu pārtiku un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm." Cilvēkiem, kuri vēlas uzlabot savu imūnsistēmu, Jaunķemeri iesaka un piedāvā Imunitātes programmu "Veselības formula", kurā iekļauts: nakšņošana sešas naktis, diēta, ārstējošā ārsta veselības kontrole, filoterapija, ajūrvēdas speciālista konsultācija, psihologa nodarbība, klasiskā masāža un citas procedūras.

Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri: "Ajūrvēda māca, ka katrs cilvēks spēj dziedināt sevi. Ajūrvēda piedāvā iespēju atgūt veselību, izprotot savu ķermeni un tā vajadzības. Saskaņā ar ajūrvēdu, lai cilvēks būtu vesels, pamatā ir veselīgs uzturs un stabils ikdienas režīms." Ajūrvēdas kūres svara samazināšanas un detoksikācijas ietvaros būsiet ārstējošā ārsta kontrolē, ievērosiet diētu, konsultēsieties pie ajūrvēdas speciālista, praktiski nodarbosieties virtuvē, kur iepazīsiet ajūrvēdas detoksikācijas virtuvi, apmeklēsiet pirti un baseinu, kā arī baudīsiet citus centra sniegtos pakalpojumus.

"Jaunķemeri" iesaka sulu kūres, lai attīrītu un atjaunotu organismu. Sulu kūre tiek saukta par vienu no populārākajām organisma atjaunošanas un attīrīšanas procedūrām pasaulē, kas dod impulsu organismam sākt darboties jaunā kvalitātē, kā arī ar sulu kūres palīdzību iespējams atbrīvoties no kāda liekā kilograma svara. Rehibilitācijas centrā tiek piedāvātas trīs un piecu dienu sulu kūres programmas – atliek vien izvēlēties īsto.

Rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri" īstenam pavasara uzmundrinājumam iesaka: 8 stundas miega, 8 stundas darba un 8 stundas atpūtas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.jaunkemeri.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 04.05.2024 Dārza svētki LVM "Kalsnavas arborētumā" Madonas TIC
4. maijā - dārza svētki LVM "Kalsnavas arborētumā" Madonas apkārtnē. Apmeklētājus gaida burvju lazdas, tulpjukoki, parūkkoki, čūskegles un vēl | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45896006sec.